ΟΠΚΕ: Συνελήφθη ο Ρομά με το μαχαίρι και το Skoda

Βραδινές ωρες στις 13-2-2023 4 άτομα Ρομά ησήλθαν σε οικία ,στην Λυκόβρυση όπου διέμενε μια ηλικιωμένη γυναίκα.

Αφού την κρατούσαν όμηρο κάποια ώρα εντός της οικία της και την χτυπούσαν και την απειλούσαν με ένα μαχαίρι τοποθετώντας το στον λαιμό της,κατάφεραν να της αποσπάσουν κάποια κοσμήματα. Εν συνεχεία τράπηκαν σε φυγή με ενα ασημί Skoda Octavia . Η ηλικιωμένη τρομοκρατημένη και χτυπημένη ενημέρωσε τους οικείους της και αυτοί με την σειρά τους την αστυνομία Το κέντρο άμεσου δράσεως έδωσε αμέσως τις περιγραφές για να αναζητηθούν τα άτομα.

Ετσι ενημερώθηκε και η ομάδα ΟΠΚΕ όπου εργαζόταν στην Δυτική αττική, οι άνδρες της οποίας κινήθηκαν άμεσα προς τους καταυλισμούς των περιοχών ευθύνης τους. Λίγη ώρα αργότερα εντόπισαν το εν λόγο όχημα στον καταυλισμό ρομά Αγίας σωτήρας στις Αχαρνές με ένα άτομο εντός.

Ύστερα απο συντονισμένη επέμβαση κι μετα απο πεζή καταδίωξη ακινητοποιήθηκε το άτομο που οδηγούσε ,έχοντας στην θέση του συνοδηγού το μαχαίρι της ληστείας .

Το εν λόγω άτομο ,γνωστό στις αρχές για την παραβατική του συμπεριφορά και αποφυλακιστείς τους τελευταίους 9 μήνες,παραδέχτηκε στους άντρες τις ΟΠΚΕ την πράξη του οι οποίοι ύστερα απο ενδελεχή έρευνα βρήκαν και τα αφαιρεθέντα τιμαλφή . Το άτομο που μετα απο αναγνώριση ήταν αυτό που κράταγε και πίεζε το μαχαίρι στον λαιμό της άτυχης γυναίκας,οδηγήθηκε στην ασφάλεια πεύκης,ερευνάται η συμμετοχή του σε πλήθος ληστειών και κλοπών στις περιοχές παιανίας πεντέλης Γέρακα όπου άτομα με το ίδιο αυτοκίνητο ενεργούσαν.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες