Ουκρανία: Βάζουν πινακίδες στους δρόμους με απαγορευτικό σήμα την μορφή του Πούτιν – «Άντε γ@@@ και πίσω στη Ρωσία» (εικόνες)

Με τη ρωσική εισβολή να συνεχίζεται, χιλιάδες Ουκρανοί έχουν πάρει τα όπλα για να αντιταχθούν στα στρατεύματα του Βλάντιμιρ Πούτιν.
Κάποιοι πάντως το πράττουν με διαφορετικό τρόπο. Όπως την αντικατάσταση των πινακίδων προκειμένου να μπερδεύονται οι Ρώσοι.
Η Ukravtodor, που αποτελεί κρατική υπηρεσία που έχει υπ’ ευθύνη της το οδικό δίκτυο της χώρας, έχει στείλει ανθρώπους της σε δρόμους απ’ όπου πρόκειται να περάσουν ρωσικά στρατεύματα για να αντικαταστήσουν τις πινακίδες.
Μεταξύ άλλων, τοποθετούνται σε στύλους φωτογραφίες με τη μορφή του Πούτιν σε απαγορευτικό σήμα, ενώ σε σχετική του ενημέρωση, ο φορέας αναφέρει ότι μπαίνουν και εκφράσεις όπως «οι εισβολείς δεν επιτρέπεται να προχωρήσουν» και «υποχωρήστε τώρα ή συναντήστε τον θάνατο».
Ήδη μερικές ημέρες πριν, είχαν γίνει εκκλήσεις να αλλάξουν οι πολίτες τις πινακίδες για να μπερδεύονται οι εχθροί, με το παράδειγμα να είναι μία τροποποιημένη φωτογραφία με πινακίδα που έγραφε «άντε γ@@@», «ξανά, άντε γ@@@» και «άντε γ@@@ και πίσω στη Ρωσία».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες