Ουκρανία: «Μια ειρηνική νύχτα σε αυτό το φτωχό παιδί»

Διασωληνωμένο σε σταθερή κατάσταση κοιμάται  ένα παιδί όσο ο πόλεμος έξω από το παράθυρο συνεχίζεται.

Το παράθυρο έχει καλυφθεί από σακιά και κούτες, ώστε καμία εκρηκτική ύλη να μην αποτελέσει κίνδυνο για το κορίτσι. Και αυτή είναι η καθημερινότητα των παιδιών στην Ουκρανία, κάτι που δεν μπορούσε να αγνοήσει η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Εμινέ Ντζεπάρ, και για αυτό προέβη σε αντίστοιχη ανάρτηση.

«Εύχομαι ειλικρινά σε αυτό το φτωχό παιδί και σε όλους όσους επλήγησαν από τον πόλεμο της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας να έχουν μια καλή και ειρηνική νύχτα. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα για να υποστηρίξουμε τον ουκρανικό στρατό που μας προστατεύει από ρωσικές βόμβες αλλά και για να ενισχύσουμε την διεθνή υποστήριξη της χώρας.

Η σταδιακή ρωσική υποχώρηση από το Κίεβο, οι εικόνες καταστροφής σε Χάρκοβο, Μαριούπολη και Τσερνίχιβ και η ανυποχώρητη στάση των ουκρανικών δυνάμεων, οι οποίες αντιστέκονται σθεναρά, σηματοδοτούν τις εξελίξεις στην Ουκρανία, έναν μήνα μετά τη ρωσική εισβολή, στις 24 Φεβρουαρίου, η οποία έφερε ξανά την Ευρώπη σε τροχιά πολέμου.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες