Ουκρανία – Ρώσος αιχμάλωτος: «Μαμά η Ρωσία έχει διαπράξει έγκλημα, μόνο από την επίθεση των αεροπλάνων μας μπορώ να πεθάνω» (βίντεο)

H κατάσταση στην Ουκρανία είναι δραματική από τους βομβαρδισμούς της Ρωσίας και καθημερινά βγαίνουν στην επιφάνεια σκληρές εικόνες με νεκρούς και τραυματίες.

Παράλληλα, αρκετοί είναι οι Ρώσοι στρατιώτες που έχουν πιαστεί από τους Ουκρανούς και τώρα είναι αιχμάλωτοι πολέμου και εμφανίζονται μετανιωμένοι για τη συμμετοχή τους στην εισβολή της Ουκρανίας.

Αιχμάλωτοι Ρώσοι στρατιώτες μίλησαν σε συνέντευξη Τύπου και ένας αξιωματικός είπε στους δημοσιογράφους ότι η εισβολή στην Ουκρανία από τη Ρωσία ήταν «ένα τρομερό λάθος». Παράλληλα, ισχυρίστηκαν ότι τους είπαν ότι απελευθέρωναν τη χώρα από τον «φασισμό και την τυραννία».

Σε άλλο βίντεο με αιχμαλώτους, ένας Ρώσος στρατιώτης απευθυνόμενος στη μητέρα του λέει με σπαρακτικό ύφος: «Μαμά αν δεις αυτό το βίντεο. Αν σου πουν ότι είναι εντάξει μην το πιστέψεις. Η Ρωσία έχει ήδη διαπράξει αυτό το έγκλημα. Είμαι ζωντανός, θα μπορούσαν να με σκοτώσουν αλλά με προστατεύουν. Το μόνο πράγμα από το οποίο μπορώ να πεθάνω, μαμά, είναι από την επίθεση των αεροπλάνων μας…»

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Απόψεις
Κατηγορίες