28.9 C
Athens
27 C
Thessaloniki
Παρασκευή 18 Ιουλίου 2025
More

    Παγκράτι: Αμεσοδρασίτες συνέλαβαν μετά από καταδίωξη διεθνώς καταζητούμενους Χιλιανούς κακοποιούς

    Χειροπέδες σε δύο διεθνώς καταζητούμενους κακοποιούς με καταγωγή από τη Χιλή πέρασαν στο Παγκράτι, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης.

    Ένας από τους δράστες, προσπάθησε να διαφύγει πεζός με τους μάχιμους αστυνομικούς να τον καταδιώκουν και να του περνάνε χειροπέδες.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του L&O, τα δυο άτομα είχαν απασχολήσει την υπηρεσία οργανωμένου εγκλήματος.


    Τα δυο άτομα εντοπίστηκαν μέσα σε ένα Peugeot 3008 μαύρου χρώματος, στη συμβολή των οδών Φιλολάου και Δαμαγήτου.

    Άμεσα οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης το έθεσαν υπό επιτήρηση, καθώς οι δυο επιβαίνοντες του, κρίθηκαν ύποπτοι.

    Μόλις οι δράστες αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών, άναψαν το αυτοκίνητο και ξεκίνησαν να κινούνται.


    Στη συμβολή της Ηλία Ηλίου και Μενεκράτους, οι αστυνομικοί με χρήση σειρήνων ακινητοποίησαν το όχημα και ξεκίνησαν να ελέγχουν το όχημα.

    Ενώ ο οδηγός, ήταν συνεργάσιμος, ο συνοδηγός όταν του ζητήθηκαν τα στοιχεία του, ξεκίνησε να τρέχει με τους αστυνομικούς να τον καταδιώκουν και να τον ακινητοποιούν στην Σπινθάρου και Πυθέου.

    Διαπιστώθηκε πως έφερε πλαστό διαβατήριο και πως αναζητούνταν.

    Ο οδηγός του αυτοκινήτου, το οποίο διαπιστώθηκε ανήκει σε μια γυναίκα που διαμένει στο Βύρωνα και δεν ήταν κλεμμένο, επέδειξε πλαστό διαβατήριο επίσης.

    Τα στελέχη της Άμεσης Δράσης, οδήγησαν τους δυο κακοποιούς στο τμήμα δίωξης και εξιχνίασης εγκλημάτων στο Παγκράτι για τα περαιτέρω, ενώ για την υπόθεση ενημερώθηκε η Υπηρεσία Οργανωμένου Εγκλήματος.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ