Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στο Παγκράτι, καθώς μία 23χρονη γυναίκα κατέληξε στο νοσοκομείο με κάταγμα στο πόδι, μετά από επίθεση που δέχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (25/4).
Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό συνέβη καθώς επιχειρούσε να παρκάρει το αυτοκίνητό της επί της οδού Αριστοξένου.
Τότε o οδηγός διερχόμενης μηχανής φέρεται να αντέδρασε με εκνευρισμό, καθώς δεν ήθελε… να περιμένει.
Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε, ο άνδρας -ηλικίας περίπου 50 ετών- κατέβηκε από τη μηχανή και επιτέθηκε στη 23χρονη, χτυπώντας την στο πρόσωπο και σπρώχνοντάς την με δύναμη στο έδαφος. Στη συνέχεια μπήκε σε πολυκατοικία της περιοχής.
Αμέσως μετά το περιστατικό η 23χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα του έξω σφυρού, ενώ κατήγγειλε και το συμβάν στις Αρχές.
Για το περιστατικό έχουν ενημερωθεί οι Αρχές, οι οποίες προχωρούν στη διερεύνηση της υπόθεσης.

