Το μήνυμα Παπαθανασίου για την εορτή του Αγίου Λογγίνου προστάτη του προσωπικού των φυλακών

Μήνυμα για την ημέρα εορτασμού του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Λογγίνου, προστάτη του Προσωπικού των Καταστημάτων Κράτησης έστειλε ο γενικός γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής. Βρισκόμαστε στο πλευρό σας», διαβεβαίωσε ο Κωνσταντίνος Παπαθανασίου.

Η 16η Οκτωβρίου, ημέρα εορτής του Αγίου Λογγίνου του εκατόνταρχου και των συν αυτώ στρατιωτών, είναι σημαντική για όλους εμάς στον τομέα της Αντεγκληματικής και Σωφρονιστικής Πολιτικής, ιδιαίτερα δε για τους υπαλλήλους των Καταστημάτων Κράτησης και τους εξωτερικούς φρουρούς, που ανήκουν στην Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής.

«Σας ευχαριστώ θερμά για το πολύτιμο έργο σας»

Με αφορμή λοιπόν την ημέρα εορτασμού του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Λογγίνου, θα ήθελα να σας συγχαρώ όλους για το λειτούργημα πού επιτελείτε. Επίσης, σας ευχαριστώ θερμά για το πολύτιμο έργο σας, για το ζήλο που επιδεικνύετε απέναντι στα απαιτητικά καθήκοντά σας, καθώς και για την συμβολή σας στην διατήρηση της ευταξίας και της ασφάλειας εντός των καταστημάτων κράτησης, συμβάλλοντας έτσι στον υψηλό κοινωνικό ρόλο που σας έχει αναθέσει η Πολιτεία.

Κλείνοντας, απευθύνω θερμές ευχές για προσωπική ευημερία και υγεία σε όλους εσάς και τις οικογένειες σας. Σας διαβεβαιώ ότι η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής και το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη βρισκόμαστε στο πλευρό σας, καταβάλλοντας απρόσκοπτες προσπάθειες προς την βελτίωση των συνθηκών εργασίας σας. Αναγνωρίζουμε τις προσπάθειές σας και, παρά τις όποιες δυσκολίες, είμαστε αποφασισμένοι να σταθούμε δίπλα σας και να αναβαθμίσουμε το επίπεδο σωφρονισμού στη χώρα μας με βάση τον Άνθρωπο και τις αξίες του πολιτισμού μας.

Χρόνια σας πολλά, με υγεία και δύναμη!

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες