Παραιτήθηκε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη Τσίπρα στην Ακρόπολη

Σφοδρές εσωτερικές αναταράξεις είχε ως αποτέλεσμα η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Ακρόπολη την περασμένη Παρασκευή. Έμπειρο στέλεχος του κόμματος από το ΥΠΠΟ διαμαρτυρήθηκε έντονα, επειδή δεν ενημερώθηκε το αρμόδιο κομματικό όργανο προκειμένου να συνεισφέρουν με τις γνώσεις τους, σύμφωνα με τον «Μικροπολιτικό» των «Νέων» υπό τον τίτλο «Παραίτηση για την “επιθεώρηση”»:
«Μη αναμενόμενες απώλειες είχε για τον ΣΥΡΙΖΑ η όχι και τόσο πετυχημένη “επιθεώρηση” του Αλέξη Τσίπρα στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και το ατυχές συναπάντημά του με τη Λίνα Μενδώνη. Οι οποίες αναδεικνύουν τα προβλήματα που έχει ακόμη στο κόμμα. Παραιτήθηκε, λοιπόν, από το Συντονιστικό της κομματικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ του υπουργείου Πολιτισμού ο Σταύρος Τσάβαλος, έμπειρο στέλεχος στο ΥΠΠΟ, με αντικείμενο την αναστήλωση μνημείων.
Σε ανακοίνωσή του διαμαρτύρεται ότι δεν ενημερώθηκε (για πολλοστή φορά) το αρμόδιο κομματικό όργανο, τονίζοντας ότι θα μπορούσαν να είχαν εισφέρει με τις γνώσεις τους. Προφανώς θα νομίζουν κάποιοι ότι οι ειδικές γνώσεις είναι υπερεκτιμημένες. Τα αποτελέσματα αυτής της αντίληψης τα έχουμε απολαύσει ουκ ολίγες φορές άλλωστε».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες