Παράσταση διαμαρτυρίας των ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη

Στα όρια των αντοχών τους έχουν φτάσει οι αστυνομικοί που υπηρετούν στα ΜΑΤ που καλούνται να σηκώσουν δυσανάλογο φόρτο εργασίας, με την ένωση αστυνομικών υπαλλήλων στη Θεσσαλονίκη να αποφασίζει να προχωρήσει σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την έδρα της αστυνομικής διεύθυνσης της πόλης.
Η διαμαρτυρία θα πραγματοποιηθεί στις 09:30 το πρωί της Τρίτης 19 Νοεμβρίου.
Σε ανακοίνωση της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων, τονίζεται πως, « οι διμοιρίες μετακινούνται διαρκώς σε όμορες Αστυνομικές Διευθύνσεις για μέτρα τάξης σε κάθε είδους εκδηλώσεις, ενώ κάθε 28 ημέρες αποσπώνται σε νησιά για τη διαχείριση του μεταναστευτικού, με διάρκεια απόσπασης 15 ημέρες.
Οι μετακινήσεις αυτές, έχουν καταστήσει τους Αστυνομικούς, μετανάστες στην ίδια τους την χώρα». Παράλληλα καταγγέλλουν συνεχή αποδυνάμωση της διεύθυνσης και τονίζει πως, « Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης έχει εξαντλήσει κάθε μέσο για την άμβλυνση των προβλημάτων και τη διευκόλυνση του προσωπικού της ΔΑΕΘ.
Εντούτοις, προς λύπη όλων μας, αποδεικνύεται ότι κανένας υπηρεσιακός παράγοντας δεν έχει αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος και τις αρνητικές συνέπειες που προκαλεί στις οικογένειες των εργαζομένων».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες