Παρέμβαση αναρχικών για απελευθέρωση Μιχαηλίδη σε εκδήλωση παρουσία της Σακελαροπούλου (βίντεο)

Αναρχικοί πραγματοποίησαν παρέμβαση με τρικάκια και πανό έξω από έκθεση στην οποία ήταν καλεσμένη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η παρέμβαση των αναρχικών έγινε σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον αναρχικό απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη.

Η ανακοίνωση της συνέλευσης

Αυτή την στιγμή η Συνέλευση αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη πραγματοποιεί παρέμβαση στην έκθεση Plasmata στο Πεδίων του Άρεως κατά την διάρκεια της επίσκεψης της Πρόεδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπουλου της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και άλλων γνωστών άριστων καθαρμάτων όπως η Άννα Παναγιωταρέα.

Ο Γιάννης δικαιούται εδώ και μήνες την αποφυλάκισή του, καθώς πληρεί τους τυπικούς όρους, αλλά κρατείται “προληπτικά” αιχμάλωτος επειδή τα καθάρματα του κρατικο-δικαστικού συμπλέγματος κρίνουν πως “υπάρχει κίνδυνος να τελέσει νέα αδικήματα”. Θέλουν πλέον να προκληθεί ανήκεστος βλάβη στην υγεία του απεργού, με ανεπανόρθωτα προβλήματα που θα τον συνοδεύουν σ’ ολόκληρη τη ζωή του.

Δεν έχουμε καμιά αυταπάτη. Η αστική δικαιοσύνη που αποφυλάκισε και απάλλαξε τις τελευταίες μέρες αμετανόητους δολοφόνους και βιαστές (Επ. Κορκονέας, Π. Φιλιππίδης, Αθ. Χορταριάς, Λεβέντηδες) είναι ταξική. Είναι η φωνή του κράτους και της καπιταλιστικής κοινωνίας, που τρέμουν ανθρώπους σαν τον Γιάννη, διότι στο πρόσωπό τους φέρουν την αξιοπρέπεια και την αδιαλλαξία του ανθρώπου που αγωνίζεται και κρατά πάντα ψηλά το κεφάλι.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες