Πάτρα: Εξελίξεις στο θρίλερ με τη σπιτονοικοκυρά Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη – Πωλείται το ακίνητό της, «γρίφος» ποιος έχει τα κλειδιά

Οι συγγενείς της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη ζητούν απαντήσεις για τον θάνατό της με τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας να τρέχουν.

Σχεδόν δύο χρόνια, συγκεκριμένα 20 μήνες, αφού έφυγε από τη ζωή η σπιτονοικοκυρά, η οικογένειά της θέλει να μάθει τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες γράφτηκε ο επίλογος της ζωής της αλλά και τι έγινε με τις κινήσεις των χρημάτων που υπήρχαν στους τραπεζικούς της λογαριασμούς.

Πωλείται το ακίνητο που είχε η σπιτονοικοκυρά

Μάλιστα, το ακίνητο της σπιτονοικοκυράς στην Πάτρα πωλείται και η επιθυμία των υποψήφιων αγοραστών είναι να το δωρίσουν για φιλανθρωπικό σκοπό, σύμφωνα με την εκπομπή Live News στο Mega. Από την πλευρά τους, δύο συγγενείς της σπιτονοικοκυράς έχουν ήδη ενημερωθεί πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για την αγορά του ακινήτου της, τόσο του σπιτιού που έμενε εκείνη όσο και του διαμερίσματος που έμεναν κάποτε ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου μαζί με τα παιδιά τους.

«Ενδιαφέρον υπάρχει αλλά (θα δούμε) τώρα τι θα γίνει, πώς θα γίνει, τι χρωστάει… Άλλοι τη βγάζουν χρεωμένη πάρα πολύ», σημείωσε συγγενής της σπιτονοικοκυράς στο Live News. Πάντως, η πρόταση για την προσφορά του ακινήτου αγγίζει τα 300.000 ευρώ από τα οποία τα 200.000 ευρώ θα δοθούν για την αποπληρωμή των χρεών που έχουν συσσωρευθεί.

«Βρέθηκε αγοραστής για να το πάρει 300.000. Ε, 200.000 τα χρέη, άρα πέφτει από 10.000 στον κάθε δικαιούχο», υπογράμμισε ο συγγενής της σπιτονοικοκυράς. Σημειώνεται πως η προσφορά για το ακίνητο κατατέθηκε πριν από λίγες μέρες με τον υποψήφιο αγοραστή να θέλει να κρατήσει- για την ώρα- την ανωνυμία του.

«Υπάρχουν υποψήφιοι αγοραστές. Αυτή τη στιγμή γίνονται κάποιες διαπραγματεύσεις», τόνισε ο δικηγόρος των συγγενών της 69χρονης σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου, Κωνσταντίνος Λέων ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Live News» και στον Νίκο Ευαγγελάτο ενώ όπως εξήγησε, αν ο Μάνος Δασκαλάκης θελήσει να πάρει κάποιο αντικείμενο από τον χώρο, πρέπει πρώτα να αποδείξει πως είναι δικό του.

Επίσης, επανέλαβε ότι οι συγγενείς της θανούσης ενημερώθηκαν πολύ καθυστερημένα για τον θάνατό της. Μάλιστα, ο κ. Λέων όπως είπε, ήρθε σε επικοινωνία με τον δικηγόρο του Μάνου Δασκαλάκη, ρωτώντας τον εάν ο 30χρονος πατέρας είχε προσπαθήσει να αναζητήσει κάποιον συγγενή μετά τον θάνατο της 69χρονης, κάτι που δεν έγινε τελικά. «Σε κάθε περίπτωση θα μπορούσε να ζητήσει σφράγιση του σπιτιού, κάτι που δεν έκανε», τόνισε ο δικηγόρος, αναφερόμενος στον Μάνο Δασκαλάκη.

Μυστήριο με τα κλειδιά του σπιτιού

Ανέφερε επίσης, πως αναζητούνται ακόμη τα κλειδιά του σπιτιού, καθώς δεν είναι ακόμη γνωστό ποιος τα έχει.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως τέλος Μαΐου θα βγει και η έρευνα για την κίνηση των τραπεζικών λογαριασμών της 69χρονης, ενώ αναφορικά με τους δύο αγοραστές που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για το ακίνητο της σπιτονοικοκυράς, ο δικηγόρος επισήμανε πως έχουν δηλώσει ότι δεν το θέλουν για ιδιόχρηση, αλλά να το διαθέσουν για φιλανθρωπικό σκοπό, και συγκεκριμένα στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Ωστόσο, ο οργανισμός το αρνήθηκε.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες