Πάτρα: Κύμα συμπαράστασης για την 9χρονη Μαρία-Φωτεινή – Συγκινητική η ανταπόκριση

Ένα συγκινητικό κύμα συμπαράστασης έχει δημιουργηθεί για την 9χρονη Μαρία-Φωτεινή από την Πάτρα, από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Η μικρή μαθήτρια, σύμφωνα με το tempo24news, πρέπει να μεταβεί στο Λονδίνο για να χειρουργηθεί, ωστόσο, η οικονομική δυνατότητα της οικογένειεας είναι περιορισμένη. Μόνο για το χειρουργείο, εάν δεν εγκριθεί το αίτημα στον ΕΟΔΥ, πρέπει να καταβληθεί ποσό 50.000 ευρώ. Για τη διαμονή απαιτούνται χρήματα που ξεπερνούν τις 10.000 ευρώ, καθώς το χειρουργείο προγραμματίζεται στις 13 Δεκεμβρίου. Βέβαια, η 9χρονη θα πρέπει να βρίσκεται ημέρες πριν στο νοσοκομείο για σειρά εξετάσεων. Και πρέπει να παραμείνει στην αγγλική πρωτεύουσα για μετεγχειρητικό διάστημα, τουλάχιστον δύο μηνών.

Ο σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το θέμα και να καλέσει σε βοήθεια τη σχολική κοινότητα και όχι μόνο, προκειμένου να ενισχυθεί ο αγώνας της οικογένειας. Αμέσως άρχισαν να κατατίθενται χρήματα στον λογαριασμό για να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό.

Tags

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες