Πάτρα: Ο θείος της Πισπιρίγκου επιτέθηκε σε δημοσιογράφο (βίντεο)

Ο θείος της Ρούλας Πισπιρίγκου επιτίθεται σε δημοσιογράφο

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη Λεγάτου, προχώρησε το πρωί της Πέμπτης στην οριστική υπογραφή των συμβολαίων πώλησης του σπιτιού της οικογένειας ώστε να εξοικονομηθούν χρήματα για την υπεράσπιση της 33χρονη.

Κατά την άφιξη της στο γραφείο του συμβολαιογράφου, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου αρνήθηκε να κάνει το παραμικρό σχόλιο στις ερωτήσεις δημοσιογράφου του ΑΝΤ1.

Ο αγοραστής του σπιτιού, ο οποίος έχει ήδη μπει στο οίκημα από καιρό και κάνει διάφορες εργασίες ανακαίνισης του αποκάλυψε στον δημοσιογράφο πως ανακάλυψε σε ένα σημείο του σπιτιού ένα σημειωματάριο της Ρούλας Πισπιρίγκου, το οποίο έχει γραφεί από την ίδια όχι σε παιδική – εφηβική ηλικία, αλλά πολύ πιο πρόσφατα, όπως υποστήριξε ο αγοραστής.

Η αποκάλυψη αυτή, όπως και το γεγονός πως μαθεύτηκε το γεγονός της υπογραφής των συμβολαίων, με αποτέλεσμα τηλεοπτικά συνεργεία να βρίσκονται έξω από το γραφείο του συμβολαιογράφου, φαίνεται πως εξόργισαν το περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Έτσι, κατά την έξοδο της από το γραφείο του συμβολαιογράφου, μετά την υπογραφή των συμβολαίων, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου δεν έδωσε την παραμικρή απάντηση στα ερωτήματα του δημοσιογράφου, ενώ δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από τον θείο της Πισπιρίγκου, ο οποίος τον έσπρωξε και όπως μετέφερε «στον αέρα» ο δημοσιογράφος, τον απείλησε.

Δείτε βίντεο από την επίθεση του θείου της Πισπιρίγκου

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες