Πάτρα: Ζευγάρι «πελατών» παραγγέλνει, τρώει και… δεν πληρώνει!

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στους επιχειρηματίες εστίασης της Πάτρας η περίπτωση ενός ανδρογύνου που… ξεχνάει να πληρώσει τον λογαριασμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, τις τελευταίες ημέρες ένα ζευγάρι, άνδρας – γυναίκα, ηλικίας περίπου 60 και 40 ετών αντίστοιχα, πηγαίνει σε καταστήματα εστίασης και αφού παραγγέλνει και καταναλώνει κανονικά, στη συνέχεια αποχωρεί βιαστικά, χωρίς να πληρώσει.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ανδρόγυνο που η εμφάνιση τους παραπέμπει σε ευκατάστατο ζευγάρι, χωρίς να μπορεί να υποψιάσει τους υπεύθυνους των καταστημάτων ότι πρόκειται για απατεώνες.

Μάλιστα, παραγγέλνουν τα πιο ακριβά πιάτα του καταλόγου, ζημιώνοντας αρκετά χρήματα το κάθε κατάστημα. Σύμφωνα με μαρτυρίες στο tempo24 το εν λόγω επιλέγει πάντα τραπέζι κοντά στην έξοδο του καταστήματος, ενώ η γυναίκα φοράει, καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής της στο κατάστημα, την τσάντα της στον ώμο.

Οι περιγραφές του ζευγαριού έχουν συζητηθεί μεταξύ των εστιατόρων, οι οποίοι έχουν ενημερώσει τους συναδέλφους τους λεπτομερώς για τη φυσιογνωμία και τη δράση του ζευγαριού, ώστε να αποφευχθούν άλλα παρόμοια περιστατικά.

Tags

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες