Πετράλωνα: Αντιφάσεις στις καταθέσεις της μεγάλης κόρης – «Σενάριο του λογοτέχνη», λέει ο θείος

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις για την υπόθεση όπου δύο παιδιά από τα Πετράλωνα καταγγέλλουν τον πατέρα τους για βιασμό.

Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει πως είναι όλα ψέματα και τα παιδιά αλλά και η πρώην σύζυγός του έχουν επηρεαστεί από τον λογοτέχνη. Την ίδια στιγμή, η 22χρονη σήμερα μεγάλη κόρη της οικογένειας που έχει μηνύσει τον πατέρα της έπεσε σε αντιφάσεις κατά τη διάρκεια των καταθέσεών της, οι οποίες παρουσιάστηκαν στην εκπομπή Tlive.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας, στην πρώτη της κατάθεση είχε πει ότι δεν ήξερε και δεν είχε δει κάτι. Γνώριζε μόνο μέσα από τα όσα της είχε πει η μητέρα της και ο συγγραφέας αλλά και δάσκαλος του αδερφού του.

Σε ερώτηση μάλιστα για το αν την είχε αγγίξει πονηρά ο πατέρα της είχε απαντήσει «όχι». Μετά από δύο χρόνια όμως, στη δεύτερη κατάθεσή της, είπε πως ο πατέρας της, μαζί με μια υπάλληλό του και τον σύζυγό της, την άγγιζαν πονηρά, ενώ σε τρίτη κατάθεση, πέντε μήνες μετά ανέφερε και την ύπαρξη όπλου.

Στις 9 Οκτωβρίου 2018, η 18χρονη τότε, μεγάλη κόρη της οικογένειας καταθέτει:

  • Γνωρίζεις γιατί έχεις έρθει στην Υπηρεσία μας;
  • Ναι, μου έχει πει η μαμά μου. Ήρθα για να σας πω γι αυτά που έχουν γίνει με το αδερφό μου και τη μικρή αδερφή μου. Εμένα μου τα έχει πει η μαμά μου και ο συγγραφέας, που του τα έχει πει αδερφός μου. Μου είπε λοιπόν ότι τον αδερφό μου τον κακοποιούσε σεξουαλικά ο πατέρας μου, μαζί με κάποια άλλα άτομα. Επίσης, απ΄ ότι μου έχουν πει, ο πατέρας μου πείραζε τη μικρή αδερφή μου στα ευαίσθητα σημεία. Επιπλέον, ξέρω ότι ο πατέρας μου ήθελε να βγάλει από τη μέση τη μητέρα μου. Αυτό το είχα ακούσει με τα αυτιά μου. Μια μέρα που είχα πάει με τον μπαμπά στο σπίτι μιας υπαλλήλου του, τους είχα ακούσει να λένε “πρέπει να ξεφορτωθούμε τη (…)”. Απ΄ ότι έχω καταλάβει από αυτά που μου είπαν, τον αδερφό μου τον βίαζε ο πατέρας μου όταν ήταν μόνοι τους στο σπίτι. Επίσης μου είπαν, ότι ο μπαμπάς πετούσε τον αδερφό μου στον τοίχο και τον βαρούσε. Εγώ δεν είχα δει ποτέ τίποτα, ούτε είχα καταλάβει ότι γίνονταν όλα αυτά στο σπίτι μας.
  • Όταν ο πατέρας σας έμενε μαζί σας, σε είχε αγγίξει ποτέ στο σώμα σου με πονηρό τρόπο;
  • Όχι

Κατέληγε μάλιστα λέγοντας: «Νομίζω το καλύτερο θα ήταν να σκοτώσουμε τον πατέρα μου ή να τον κλείσουμε φυλακή και να μην ξαναβγεί. Είναι κακός άνθρωπος, έχει πληγώσει πολλούς ανθρώπους και πιστεύω ότι αυτά που μου είπαν ότι έχει κάνει στα αδέρφια μου είναι αλήθεια».

«Απειλούσε τον αδερφό μου»

Δύο χρόνια αργότερα, στις 30 Σεπτεμβρίου 2020, σε νέα της κατάθεση η 20χρονη τότε ανέφερε: «Πιστεύω ότι ο μικρός μου αδερφός λέει την αλήθεια γιατί έχουν συμβεί και σε μένα τα ίδια πράγματα. Εγώ στην Γ΄ Δημοτικού και μέχρι που τελείωσα το Δημοτικό, θυμάμαι που πηγαίναμε στη θάλασσα και όταν γυρίζαμε, μπαίναμε στο μπάνιο με τον πατέρα μου.

Αυτός με έκανε μπάνιο με τα εσώρουχα και μετά τα έβγαζε και με ακουμπούσε. Από την Α΄ Δημοτικού με πήγαινε στο σπίτι μιας υπαλλήλου του. Κάποιες φορές ήταν εκεί και ο σύζυγός της. Η τηλεόραση έπαιζε ακατάλληλες ταινίες και με ανάγκαζαν να ξαπλώσω στο κρεβάτι και να βγάλω τα ρούχα μου και με ακουμπούσαν. Αυτά γίνονταν γι αρκετό καιρό, μέχρι το 2010». Δύο χρόνια πριν, είχε αναφέρει για την υπάλληλο του πατέρα της:

«Είχα πάει δύο, τρεις φορές στο σπίτι μια υπαλλήλου του πατέρα μου και μια-δυο φορές είχε έρθει μαζί και ο αδερφός μου. Όταν πήγαινα σπίτι της καθόμουν στο σαλόνι και περίμενα, δεν έκανα τίποτα και ο μπαμπάς καθόταν στο μπαλκόνι μαζί της και μιλούσαν».

Όσο γιατί δεν τα είχε πει εξ αρχής αυτά, είχε υποστηρίξει: «Δεν τα κατέθεσα από την αρχή, γιατί έβλεπα ότι ο αδερφός μου απειλείτο από τον πατέρα μου και γιατί η μητέρα μου ήταν εναντίον μας. Δεν ήταν η στάση μίας μητέρας που μαθαίνει ότι τα παιδιά της περνούν αυτά τα πράγματα».

«Με άγγιξαν και οι τρεις»

Πέντε μήνες μετά, στις 26 Φεβρουαρίου 2021 σε ηλικία 21 ετών κατέθεσε: «Από την Ε΄ Δημοτικού μέχρι την Γ΄ Γυμνασίου με πήγαινε στο σπίτι μιας υπαλλήλου του (του πατέρα της), δύο με τρεις φορές μέσα στην εβδομάδα και έλεγε στη μαμά μου ότι μας πήγαινε στις κούνιες. Διευκρινίζω ότι με άγγιζαν και οι τρεις, με ανάγκαζαν να γδυθώ. Μάλιστα κάποιες φορές μου έδειξαν και ένα όπλο, το οποίο δεν ξέρω αν ήταν αληθινό».

Οι καταγγελίες για τον θείο και η απάντησή του: «Σενάριο του συγγραφέα»

Τα παιδιά έχουν καταγγείλει και τον θείο τους υποστηρίζοντας πως είχε βιάσει παιδιά, τον ανιψιό του και είχε σεξουαλικές επαφές με τον αδερφό του. «Έχουν πέσει σε τόσες αντιφάσεις, τόσες διαφορετικές καταθέσεις και έχει αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι. Το θέμα είναι ότι έχουμε διασυρθεί. Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και την Αστυνομία. Με τα παιδιά δεν είχαμε μία τυπική σχέση, ήμασταν πάρα πολύ καλά. Τα αγαπούσα, τα αγαπώ και θα τα αγαπάω ό,τι και να λένε.

Εγώ συνεχίζω να τα αγαπάω γιατί είναι ανίψια μου. Δυστυχώς ξέρω τον λόγο που το κάνουν αυτό και όταν έρθει η ώρα της Δικαιοσύνης ελπίζω να πουν όλη την αλήθεια. Η 22χρονη είναι πλέον ενήλικη και όσα λέει πρέπει να τα επιβεβαιώσει στο Δικαστήριο», ανέφερε ο κατηγορούμενος θείος των παιδιών.

«Όταν έρθει η ώρα της Δικαιοσύνης αν έχουν στοιχεία και τα επιβεβαιώσουν εγώ να πάω μέσα και ο αδερφός μου και οι άλλοι 17» είπε και αναφέρθηκε στη μεγάλη κόρη της οικογένειας: «γιατί τώρα; Είναι 22 χρόνων σήμερα. Όταν έγινε 18 γιατί δεν τα είπε; Ξέρω γιατί τα είπε τώρα. Όλα αυτά είναι ένα σενάριο που έχει γραφτεί από ένα άτομο που νομίζει ότι θα γίνει διάσημο. Τα κατάφερε αλλά θα υποστεί τις συνέπειες. Μας έχουν καταδικάσει όλοι αν δείτε τα σχόλια στα ΜΜΕ, μας έχουν κάψει, μας έχουν κρεμάσει». Εγώ ο ίδιος θα είχα καταγγείλει τον αδερφό μου ή η μητέρα μου.

Οι φωτογραφίες στη δικογραφία

Η πλευρά των παιδιών που καταγγέλλουν τον πατέρα ισχυρίζεται πως στη δικογραφία υπάρχουν φωτογραφίες οι οποίες αποδεικνύουν τη σεξουαλική κακοποίηση.

Η Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε στην εκπομπή της για φωτογραφίες οι οποίες συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία για τα Πετράλωνα και ισχυρίστηκε ότι από αυτές που είδε πως δεν προκύπτει σεξουαλική κακοποίηση αφού πρόκειται για ένα στιγμιότυπο στο οποίο ο πατέρας βρίσκεται με τα παιδιά σε μία μπανιέρα και ακόμα ένα που ο πατέρας δίνει ένα φιλί στο στόμα του παιδιού.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες