ΠΟΑΣΥ: Εμείς δεν τους ξεχνάμε

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) παρέδωσε εξοπλισμό πληροφορικής και αναλώσιμο υλικό για τις λειτουργικές ανάγκες 14 Δημοτικών Σχολείων και 9 Γυμνασίων και Λυκείων στους Δήμους Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας και Ιστιαίας – Αιδηψού.

Αυτή πρόκειται για στήριξη – δράση αγάπης, αλληλεγγύης και προσφοράς από την Ομοσπονδία προς τον μαθητόκοσμο των πυρόπληκτων περιοχών της Βόρειας Εύβοιας, που δοκιμάστηκε σφοδρά από την καταστροφική πυρκαγιά του παρελθόντος έτους.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ

Νέα έμπρακτη στήριξη – δράση αγάπης, αλληλεγγύης και προσφοράς από την Ομοσπονδία μας, αυτή τη φορά στο μαθητόκοσμο των πυρόπληκτων περιοχών της Βόρειας Εύβοιας, που δοκιμάστηκε σφοδρά από την καταστροφική πυρκαγιά του παρελθόντος έτους.

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, κλιμάκιο της Ομοσπονδίας, αποτελούμενο από τον Πρόεδρο κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ και τον Ταμία κ. Γιώργο ΚΟΥΛΙΑΚΗ παρέδωσε εξοπλισμό πληροφορικής (30 δραστικούς πίνακες, 35 laptop, 15 tablet, 15 υπολογιστές, 5 φωτοτυπικά και 5 εκτυπωτές), 10 κλιματιστικά, 5 αφυγραντήρες και αναλώσιμο υλικό για τις λειτουργικές ανάγκες 14 Δημοτικών Σχολείων και 9 Γυμνασίων και Λυκείων στους Δήμους Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας και Ιστιαίας – Αιδηψού.

 

Ήταν μια συγκινητική, αλλά ελπιδοφόρα, αποστολή αγάπης και αλληλεγγύης της μεγάλης αστυνομικής οικογένειας, με αποδέκτη τις συγκεκριμένες σχολικές κοινότητες και τις τοπικές τους κοινωνίες, που ξεπερνά, ωστόσο, το γεωγραφικό πλάτος των περιοχών αυτών, καθώς τα μηνύματα που εκπέμφθηκαν από την Ομοσπονδία μας, μέσα από αυτήν την προσφορά, μας αφορούν όλους και κυρίως την πολιτεία.

 

Η Π.Ο.ΑΣ.Υ. επιβεβαιώνει εμπράκτως την κοινωνική διάσταση της συνδικαλιστικής της δράσης, παράλληλα με την αξίωσή της για αναγνώριση της προσφοράς της Ελληνίδας και του Έλληνα αστυνομικού. Ο αστυνομικός, ως οφείλει, είναι δίπλα στον πολίτη, δίπλα στην κοινωνία, δίπλα στα παιδιά που αποτελούν το μέλλον αυτής της χώρας.

 

Εμείς από την πλευρά μας, πράξαμε το χρέος μας και όπως υποσχεθήκαμε και στους μικρούς μαθητές και στους δασκάλους τους, συμμεριζόμαστε τις αγωνίες τους και μεταφέρουμε σε κάθε αρμόδιο το αίτημά τους:

Να μην τους ξεχάσουμε!

Η πολιτεία οφείλει πολλά σε αυτούς που βίωσαν πέρυσι τον πύρινο εφιάλτη.

 

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες