ΠΟΕΣ: «Αυτή είναι η αλήθεια για τα νυχτερινά μας»

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) εξέδωσε ανακοίνωση με θέμα: «Αυτή είναι η αλήθεια για τα νυχτερινά μας».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Τις τελευταίες ημέρες, τόσο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και σε δια ζώσης ενημέρωση, βομβαρδίζεστε από την πληροφορία ότι πρόσφατες δικαστικές αποφάσεις που δημοσιεύονται, δικαιώνουν όλες και όλους τις/τους στρατιωτικούς σχετικά με το ζήτημα της απλήρωτης νυκτερινής μας απασχόλησης.
Οφείλουμε να επισημάνουμε και να τονίσουμε ότι οι αποφάσεις που εκδίδονται και δημοσιεύονται από τα κατά τοπική αρμοδιότητα Πρωτοδικεία της Χώρας δικαιώνουν αποκλειστικά και μόνο τους ενάγοντες (προσφεύγοντες) και ΟΧΙ όλες και όλους σας.
Όλες και όλοι σας ήδη γνωρίζετε, αυτό επιβεβαιώνεται από τις συζητήσεις μας, ότι η νομοθέτηση της αποζημίωσης για τη νυκτερινή μας απασχόληση οφείλεται στην «πίεση» που άσκησε η Ομοσπονδία μας και στη βούληση του τέως Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνου Καμμένου, να υιοθετήσει την πρότασή μας και να τη φέρει ως νόμο του Κράτους. Σε αυτή τη νίκη της Π.Ο.Ε.Σ. πάτησαν, πατάνε και θα πατάνε δικηγορικά γραφεία που κατευθύνουν τις/τους στρατιωτικούς στη διεκδίκηση και αξίωσή τους από την Ελληνική δικαιοσύνη. Ωστόσο, κάποιοι ζήτησαν την απόσυρση του νόμου αυτού. Δεν θέλουμε να φανταστούμε τι θα συνέβαινε σήμερα εάν γινόταν αποδεκτή η πρόταση για απόσυρση του νόμου. Θα υπήρχε αποζημίωση για τη νυκτερινή μας απασχόληση; ΝΑΙ ή ΟΧΙ; Την απάντηση εύκολα μπορείτε να τη δώσετε μόνες και μόνοι σας.
Όπως όλες και όλοι ήδη, επίσης γνωρίζετε, τα συναρμόδια Υπουργεία Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας μεταφέρουν επάνω σε έναν τραπέζι του πινγκ πονγκ την ευθύνη το ένα στο άλλο και εδώ και τέσσερα (5) έτη δεν έχουν εκδώσει κοινή υπουργική απόφαση, βάσει της οποίας θα πληρώνονται όλες και όλοι μας. Για την αδράνειά τους αυτή η Ομοσπονδία μας ήδη έχει προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) και μετά από έντεκα (11) αναβολές και την εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται η απόφασή του, η οποία θα αφορά όλες και όλες τις/τους στρατιωτικούς.
Προς την ακρίβεια λοιπόν των γεγονότων, σας γνωρίζουμε ότι, μέχρι σήμερα έχουν εκδικαστεί εκατοντάδες προσφυγές για πλήθος ζητημάτων (αναδρομικά ΣτΕ, νυκτερινή αποζημίωση) και έχουν εκδοθεί ταυτάριθμες αποφάσεις. Το ποιο Πρωτοδικείο θα εκδώσει πρώτο απόφαση δεν έχει να κάνει με τις/τους ενάγοντες στρατιωτικούς αλλά με άλλους (δικονομικούς) παράγοντες.
Οφείλουμε να τονίσουμε και να υπενθυμίσουμε στους ελάχιστους που θέλουν να ξεχνούν ότι, η Π.Ο.Ε.Σ. προτρέπει και οργανώνει προσφυγές για τη αποζημίωση της νυκτερινής μας απασχόλησης από την εφαρμογή του νόμου μέχρι και σήμερα, όπως οργάνωνε από το 2014 για τα αναδρομικά, όταν άλλοι θεωρούσαν τις προσφυγές αυτές «ακτιβιστικές» ενέργειες. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν και οι ίδιοι, διότι αρκετοί εξ αυτών είχαν συμμετάσχει, σιωπηρά τότε για να μην φανερωθούν, σε αυτές.
Τέλος γνωρίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα ανεχθούμε καμία άλλη προσπάθεια λασπολόγησης της Π.Ο.Ε.Σ. στο μέλλον. Φυσικά και χαιρετίζουμε την ευθυγράμμιση όποιου σωματείου με τη στρατηγική διεκδικήσεων της Π.Ο.Ε.Σ., ωστόσο θεωρούμε δεδομένο ότι η παραπληροφόρηση που λαμβάνει χώρα οποτεδήποτε από οποιονδήποτε θέλει να διαφημίσει τις ενέργειές του θα σταματήσει.
Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – Π.Ο.Ε.Σ.

Tags

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Μία Απάντηση

 1. In school sensual massage women will hold erotic 4hands massage. Similar swedish massage, as in principle, and relaxation, influences on some area human body, this give a chance male gain strength.
  Dear gentlemen!
  Sensitive touch rasprekrasnoy girls will flow through your body, dipping in depth boundless the ocean pleasure. In the quiet slip, donating your skin kisses, prelestress envelops the warmth of one's body. You will be surprised at, which sea bliss today it is possible to feel fromnude massage in Midtown.
  The energy massage inSoho it today skill give away bliss. The Soapy massage – on the influence on clients is meant practically unlimited available opportunities actions on bodily, and consequently, and psychoemotional state of health friends.
  And while, french massage and not violates practically any prohibitions, for the reason it's not about sexual contact.

  Что такое блог какие бывают как его создать и что еще нужно знать

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες