Ποιοι βουλευτές ετοιμάζουν υπουργικό κοστούμι και η έκπληξη… Αβραμόπουλου

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να δώσει το μήνυμα ενός ολικού restart του κυβερνητικού έργου, αλλάζοντας κορυφαίους υπουργούς, χωρίς όμως να σταλεί σήμα ακύρωσης ή απαξίας του έργου τους.
Έτσι, ενώ πολλοί υπουργοί εδώ και ημέρες κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, είναι πολύ περισσότεροι οι βουλευτές οι οποίοι ελπίζουν ότι θα λάβουν το ευτυχές τηλεφώνημα που θα τους οδηγήσει στην κυβέρνηση.
Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν ο Χρήστος Ταραντίλης, ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, ο Σπήλιος Λιβανός, αλλά και οι τρεις «γαλάζιοι» διεθνολόγοι Δημήτρης Καιρίδης, Τάσος Χατζηβασιλείου και Αγγελος Συρίγος που σήκωσαν όλον αυτόν το καιρό επικοινωνιακά το βάρος της έξαρσης της τουρκικής προκλητικότητας, αλλά και βουλευτές που εκπροσωπούν μεγάλες εκλογικές περιφέρειες, όπως για παράδειγμα ο Κώστας Κατσαφάδος από την Α΄ Πειραιά.
Βουλευτές που επίσης έχουν λόγους να αισιοδοξούν είναι οι Σοφία Βούλτεψη, Βασίλης Οικονόμου, Άννα Ευθυμίου και Σταύρος Καλαφάτης.
Έκπληξη Αβραμόπουλου;
Το όνομα του Δημήτρη Αβραμόπουλου είναι εκείνο που ακούγεται τις τελευταίες ώρες ως της μεγαλύτερης έκπληξης του επικείμενου ανασχηματισμού. Οι σκέψεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για υπουργοποίηση του Αβραμόπουλου είναι γνωστές από τον περασμένο Μάιο. Ενώ στις αρχές Δεκεμβρίου είχε γίνει γνωστό στους δημοσιογραφικούς κύκλους ότι «κλείδωσε» η υποψηφιότητα του πρώην ευρωπαίου Επιτρόπου στην Α΄Αθήνας, όπου θα κατέβει δίδυμο με τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες