Ποιος είναι ο αστυνομικός που συνέλαβε τον βιτριολιστή ιερέα – Προσπάθησε να διαφύγει από τη Μονή Πετράκη

Με καταγωγή από την Βέροια και με γνώση της υπόθεσης που εκδικαζόταν στο συνοδικό δικαστήριο, ο αστυνομικός που διατέθηκε για την αποτροπή τυχόν ακραίων ενεργειών, όπως έγινε, με εντολή του Γαδάρχη, ήταν εκείνος που συνέλαβε τον βιτριολιστή αρχιμανδρίτη και απέτρεψε τα χειρότερα για τους μητροπολίτες.
Ο συγκεκριμένος αστυνομικός υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος και ενημερώθηκε πως θα πρέπει να μεταβεί στη Μονή Πετράκη και να παραμείνει διακριτικά στο χώρο, έχοντας ενημερωθεί για την υπόθεση.
Όταν ξεκίνησε η διαδικασία, του ζητήθηκε να βγει έξω από την αίθουσα, όντας λαϊκός, εκείνος υπάκουσε στην εντολή, αλλά αντί να απομακρυνθεί παρέμεινε σε κοντινή απόσταση.
Όταν άκουσε την αναταραχή και τις φωνές των κληρικών ζήτησε συνδρομή από άνδρες της Άμεσης Δράσης της 2ης αλλαγής και άμεσα μπήκε στο χώρο. Εκεί είδε τους τραυματισμένους ιεράρχες και τον δράστη να επιχειρεί να διαφύγει.
Κατά την προσπάθεια ακινητοποίησής του, σταγόνες βιτριόλι τον βρήκαν μεταξύ καρπού και αγκώνα.
Όπως διαπίστωσε ο αστυνομικός, ο 37χρονος αρχιμανδρίτης, είχε κρύψει τις φιάλες με το βιτριόλι που είχε προμηθευτεί μέσω διαδικτύου αντί 40 ευρώ, μέσα στα ράσα και όταν άκουσε την απόφαση, τα έβγαλε και ξεκίνησε να «ραντίζει» τους μητροπολίτες και τους δικηγόρους.
[email protected]

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες