Ποιούς ενοχλούν οι έλεγχοι στις φυλακές; Ανακοίνωση των υπαλλήλων εξωτερικής φρουράς

Μια ιδιαιτέρως δεικτική ανακοίνωση που κοινοποιήθηκε στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, αλλά και στην γ.γ. Αντεγκληματικής πολιτικής, κυρία Νικολάου, εξέδωσε η Πανελλήνια ομοσπονδία υπαλλήλων εξωτερικής φρούρησης των φυλακών, στην οποία τονίζεται πως:
«Σε μία εποχή που το σύνολο των υπαλλήλων της Εξωτερικής Φρουράς δοκιμάζεται καθημερινά, δίνοντας πέραν των άλλων και την μάχη ενάντια στην πανδημία, αυτή την εποχή διάλεξαν κάποιοι να καταφερθούν εκ νέου με ανυπόστατα ψεύδη και φήμες, σκορπώντας τεχνηέντως βαρύγδουπα σχόλια και εισαγγελικές κλήσεις, κατά του Διευθυντή της Υπηρεσίας της Εξωτερικής Φρουράς, Υποστράτηγου της Ελληνικής Αστυνομίας, κυρίου Σπυρίδωνα Σκλάβου και του Διοικητή της Εξωτερικής Φρουράς Κορυδαλλού, Αστυνόμου Β’ κυρίου Βασιλείου Γκόνου».
Στην ανακοίνωση επισημαίνεται παράλληλα πως: « Δυστυχώς, η παρουσία του Στρατηγού στην ηγεσία της Υπηρεσίας και του Διοικητή του Τ.Ε.Φ.Κ.Κ. Κορυδαλλού με την λειτουργία του θυρωρείου του Κορυδαλλού και της Ομάδας Αντιμετώπισης Έκνομων Ενεργειών (Ο.Α.Ε.Ε.) έχει δυσκολέψει τις ζωές πολλών. Τόσο, ώστε να επιχειρηθεί ακόμα κι η τρομοκράτηση του κυρίου Γκόνου, με την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο γκαράζ του σπιτιού του τον περασμένο Δεκέμβριο και της εκτόξευσης απειλών από τους διάφορους «κουρτινάκηδες» οι οποίοι κρύπτονται πίσω από την ανωνυμία των blogs του internet». Τα μέλη του προεδρείου της Πανελλήνιας ομοσπονδίας υπαλλήλων εξωτερικής φρούρησης καταλήγουν αναφέροντας πως, « Καταδικάζουμε λοιπόν για άλλη μία φορά απερίφραστα την επιχειρούμενη προσπάθεια σπίλωσης και δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας τόσο στον Διευθυντή της Υπηρεσίας της Εξωτερικής Φρουράς Υποστράτηγο κ. Σπυρίδων Σκλάβο όσο και στον Διοικητή του Τ.Ε.Φ.Κ.Κ. Κορυδαλλού, οι οποίοι δυστυχώς εμπλέκονται άθελα τους στην απεγνωσμένη προσπάθεια μιας ομάδας να βλάψουν το κύρος της Υπηρεσίας και της Ομοσπονδίας μας για ιδίους σκοπούς».

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες