Πολεμική Αεροπορία: Αναρτήθηκε η κατάσταση των υποψηφίων για ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ 2022-2023

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Πολεμικής Αεροπορίας (www.haf.gr) η κατάσταση -κατά Α/Α αίτησης- των υποψηφίων του φετινού διαγωνισμού για την εισαγωγή σπουδαστών-τριών στα ανώτατα στρατιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα (ΑΣΕΙ) και τις ανώτερες στρατιωτικές σχολές υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ), τα δικαιολογητικά των οποίων παρουσιάζουν ελλείψεις ή τυπικές παραλείψεις.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ), οι εν λόγω υποψήφιοι καλούνται να υποβάλουν στη ΔΑΕ μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email): [email protected] τα ελλείποντα – ελλιπή δικαιολογητικά, έως την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022 και ώρα 23:59.
Τα ελλιπή δικαιολογητικά που θα επισυνάπτονται πρέπει να είναι ευκρινή, σε μορφή PDF και το μέγεθος του κάθε δικαιολογητικού να μην υπερβαίνει τα 2MB. Στο θέμα του email θα αναγράφεται υποχρεωτικά ο Α/Α Αίτησης και το ονοματεπώνυμο του υποψηφίου.
Για περισσότερες πληροφορίες – διευκρινίσεις, οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 210-8192132-2133-2134, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (07:30 – 14:30).

Μοιραστείτε το:

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες