14.9 C
Athens
15.5 C
Thessaloniki
Δευτέρα 28 Απριλίου 2025
More

    «Πόλεμος» Λύτρα-Πολυζωγοπούλου στο δικαστήριο: «Είναι βλαχάρα» (βίντεο)

    Στα δικαστήρια της Ευελπίδων ήταν προγραμματισμένη να εκδικαστεί το πρωί της Τετάρτης 20 Μαρτίου η μήνυση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου εναντίον της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα, για διατάραξη οικιακής ειρήνης.

    Τελικά η υπόθεση πήρε αναβολή για τις 2 Μαΐου.

    Ο Απόστολος Λύτρας, όπως σημειώθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, προχώρησε σε μία πρωτοφανή επίθεση κατά του δικηγόρου της πρώην συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου, Νίκου Βιτώρου μέσα στη δικαστική αίθουσα.

    Ο Απόστολος Λύτρας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, αποκάλεσε τη Σοφία Πολυζωγοπούλου «βλαχάρα» μέσα στη δικαστική αίθουσα.

    Η εκπομπή της Φαίης Σκορδά αποκάλυψε όσα φέρεται να είπε ο γνωστός δικηγόρος στον Νίκο Βιτώρο:


    «Ο Σοφός είναι χαζός που την άφησε; Πας με εμένα κόντρα; Μην τα βάζεις μαζί μου. Βλέπεις πόσους συνεργάτες έχω; Έχω 100 συνεργάτες. Θα με βρεις μπροστά σου. Είμαστε 200 χρόνια δικηγόροι.

    Ο πατέρας μου, τα παιδιά μου. Δεν σκέφτηκες καλά με ποιον έμπλεξες. Δεν μασάω εγώ. Δεν έπρεπε να έρθεις καν. Πας με την βλαχάρα; Δεν ντράπηκες σήμερα να μας πεις ότι έχει πρόβλημα γυναικολογικό; Δεν ξέρεις που έχεις μπλέξει. Είμαστε όλη η οικογένεια δικηγόροι. Δεν βλέπεις τι έπαθε ο Σοφός; Δεν τον θέλουν όλοι οι δικηγόροι».

    Σημειώνεται ότι ο Θέμης Σοφός διέψευσε τον Απόστολο Λύτρα που δήλωσε χθες ότι ο δικηγόρος σταμάτησε να εκπροσωπεί τη Σοφία Πολυζωγοπούλου.




    guest
    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ