Πολίτης ευχαρίστησε τους αστυνομικούς του Τμήματος Λιτοχώρου Πιερίας που τον απεγκλώβισαν

Ευχαριστήρια επιστολή έστειλε ένας πολίτης τους αστυνομικούς του Τμήματος Λιτοχώρου Πιερίας, οι οποίοι τον έσωσαν όταν εγκλωβίστηκε με το αυτοκίνητό του, σε ορεινή περιοχή του Ολύμπου.
Αναλυτικά η επιστολή:
Με την ακόλουθη επιστολή μου προς τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους αστυνομικούς του Τμήματος Λιτοχώρου Πιερίας που χωρίς να σκεφθούν τη ζωή ή τη σωματική τους ακεραιότητα, την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου κατέβαλαν υπεράνθρωπη προσπάθεια να με διασώσουν και να με απεγκλωβίσουν από ορεινή περιοχή του Ολύμπου όπου αποκλείστηκα με το αυτοκίνητό μου και κινδύνευα αβοήθητος από τις ακραίες καιρικές συνθήκες.
Μάλιστα όπως πληροφορήθηκα εχθές, ο ένας εκ των δύο αστυνομικών του πληρώματος που τραυματίστηκε κατά τον απεγκλωβισμό μου, υπέστη βαρύ κάταγμα θωρακικού σπονδύλου και θα βρίσκεται σε πλήρη ακινησία για μήνες ώστε να μην επιβαρυνθεί η υγεία του. Τον ευχαριστώ ιδιαιτέρως που δεν υπολόγισε τον εαυτό του για να με διασώσει και του εύχομαι ταχεία ανάρρωση.
Καταλήγω σημειώνοντας πως τέτοιες πράξεις αυτοθυσίας πρέπει να γίνονται φωτεινό παράδειγμα και παρακαλώ την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας να αναγνωρίσει στον τραυματία αστυνομικό την υπεράνθρωπη προσπάθεια στο καθήκον του.
Στο πρόσωπο αυτού του αστυνομικού ευχαριστώ δημόσια το προσωπικό και την ηγεσία του Υπουργείου για τις υπηρεσίες που μας προσφέρουν.
Ευχαριστώ Θερμά για τη φιλοξενία, Κώστας Χρόνης

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες