ΠΟΜΕΝΣ: Γενική Συνέλευση Ένωσης Στρατιωτικών Κω: Η αλήθεια που πρέπει όλοι να γνωρίζουν!

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ) στέλνει επιστολή προς τους υπουργούς και Βουλευτές της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, σχετικά με την Γενική Συνέλευση Ένωσης Στρατιωτικών Κω.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην επιστολή, η ΠΟΜΕΝΣ λέει ότι η αστυνομία κλήθηκε να είναι παρούσα όταν συγκεκριμένα πρόσωπα επιχείρησαν να παρεμποδίσουν την ομαλή διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης, τα οποία επιχείρησαν να δημιουργήσουν εντάσεις και να ματαιώσουν την ψηφοφορία επί κρίσιμων θεμάτων.

Ολόκληρη η επιστολή της ΠΟΜΕΝΣ

Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί, Αξιότιμε κ. Γενικέ Γραμματέα, Αξιότιμοι κ.κ. Βουλευτές της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Αξιότιμοι κ.κ. Αρχηγοί,

1. Για άλλη μια φορά συγκεκριμένοι κύκλοι παραπληροφορούν και διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα προκειμένου να συγκαλύψουν την συνδικαλιστική τους ανυπαρξία.

2. Διαβάζουμε για δήθεν «τρομοκράτηση μελών του σωματείου» και «παρεμπόδιση δημοκρατικών συνδικαλιστικών δικαιωμάτων και ελευθεριών» από την παρουσία αστυνομικών σε Γενική Συνέλευση πρωτοβάθμιας Ένωσης Στρατιωτικών!

3. Όσοι βέβαια ήταν παρόντες γνωρίζουν πολύ καλά ότι τίποτε από αυτά δεν ισχύει, και ότι η αστυνομία κλήθηκε να είναι παρούσα όταν συγκεκριμένα πρόσωπα επιχείρησαν να παρεμποδίσουν την ομαλή διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης, να δημιουργήσουν εντάσεις και να ματαιώσουν την ψηφοφορία επί κρίσιμων θεμάτων.

4. Είμαστε σίγουροι ότι η διακριτική παρουσία της αστυνομίας διασφάλισε την ανεμπόδιστη άσκηση των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων και την ολοκλήρωση των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης. Φαίνεται μάλιστα ότι το αποτέλεσμα της Γενικής Συνέλευσης δεν άρεσε σε κάποιους ελάχιστους, που προσπαθούν να δημιουργήσουν ζητήματα εκ του μη όντος, εμπλέκοντας και πολιτικά κόμματα στην απέλπιδα προσπάθειά τους.

5. Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι κανένας στρατιωτικός δεν «τρομοκρατείται» από την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων. Τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας είναι συνάδελφοί μας, που διασφαλίζουν την δημόσια τάξη, την άσκηση και την απόλαυση των δημοκρατικών δικαιωμάτων όλων των πολιτών, όπως και των στρατιωτικών. Η παρουσία τους δεν αποτελεί ούτε απειλή, ούτε κίνδυνο, ούτε φόβητρο. Τέτοιες αντιλήψεις δεν έχουν θέση πια στην ελληνική κοινωνία.

6. Ευχαριστούμε λοιπόν τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας για το έργο τους, την προσφορά τους, και τη βοήθειά τους στη διασφάλιση της ακώλυτης άσκησης και των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων.

7. Στον Γενικό Γραμματέα κ. Δημήτριο Κουτσούμπα, που κοινοποιείται η παρούσα, τον καλούμε να αποφασίσει την πραγματοποίηση επίσημης συνάντησης με την πολυπληθέστερη και αντιπροσωπευτικότερη Ομοσπονδία των εν ενεργεία Στρατιωτικών, για μία πλήρη ενημέρωση επί όλων των θεμάτων που απασχολούν τα στελέχη των ΕΔ, αλλά και των ενεργειών Βουλευτή του κόμματος σας, οι οποίες πλήττουν την εικόνα σας, με αυτό που θέλετε να πρεσβεύετε στον χώρο του συνδικαλισμού.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες