ΠΟΣΥΦΥ για την επίθεση στον πρόεδρο των Ειδικών Φρουρών: «Συμπαραστεκόμαστε για την τρομοκρατική επίθεση που δέχθηκε»

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων (ΠΟΣΥΦΥ) εξέδωσε ανακοίνωση με θέμα: «Συμπαραστεκόμαστε στο Σωματείο Ειδικών Φρουρών Αττικής και τον πρόεδρό του για την τρομοκρατική επίθεση που δέχθηκε».
Αναλυτικά:
Σήμερα επιχειρήθηκε η φίμωση της ελευθερίας της έκφρασης με ένα ακόμη τρομοκρατικό χτύπημα στις οικίες τους, αυτή τη φορά κατά του συνδικαλιστή και συνοδοιπόρου προέδρου του Σωματείου των Ειδικών Φρουρών Βασίλη Ντούμα και κατά του δημοσιογράφου Δημήτρη Καμπουράκη.
Ο ένστολος συνδικαλισμός, η ελευθερία έκφρασης και η ακέραιη φωνή επιχειρήθηκε να τρομοκρατηθεί από αυτούς που φοβούνται την μέρα και ζουν μονάχα την νύχτα, ελπίζοντας πως ο φόβος θα κυριεύσει το θύμα και θα πάψει να εκφράζεται με δημόσιο λόγο. Ως ομοειδής συνδικαλιστική έκφραση με πολλούς κοινούς αγωνιστικούς προσανατολισμούς στηρίζουμε, συμπαραστεκόμαστε και ενισχύουμε τον πρόεδρο του Σωματείου των Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής Βασίλη Ντούμα μετά την άνανδρη και τρομοκρατική επίθεση αλλά και όλους τους συναδέλφους Ειδικούς Φρουρούς και Αστυνομικούς του Σωματείου που εκπροσωπεί.
Τέτοιες επιθέσεις το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να ενισχύουν την ελευθερία έκφρασης του δημόσιου λόγου, πόσο δε μάλλον σε έναν ενεργό συνδικαλιστή στο Σώμα της Αστυνομίας εδώ και 22 έτη που ποτέ δεν δίστασε.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες