Σε εφαρμογή το νέο πλαίσιο για το Άσυλο: Σύλληψη τριών αλλοδαπών στο προαύλιο της ΑΣΟΕΕ, κατασχέθηκαν 2.475 πακέτα λαθραίων τσιγάρων

Χιλιάδες πακέτα λαθραίων τσιγάρων εντός της ΑΣΟΕΕ πουλούσαν τρεις αλλοδαποί με καταγωγή από το Μπαγκλαντές που συνελήφθησαν το πρωί από αστυνομικούς στο πλαίσιο ειδικής δράσης. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης οι αστυνομικές δυνάμεις βρήκαν και κατάσχεσαν 2.457 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, τα οποία διέθεταν προς πώληση.
Είχε προηγηθεί έρευνα στο πλαίσιο της οποίας ταυτοποιήθηκε η δράση των συλληφθέντων στη συστηματική διακίνηση και εμπορία των λαθραίων τσιγάρων.
Αξίζει να σημειωθεί πως η σημερινή επιχείρηση είναι, ουσιαστικά, η πρώτη εντός του νέου πλαισίου για το Άσυλο που θέσπισε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, εξ ου και οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ εισήλθαν στο προαύλιο του πανεπιστημιακού ιδρύματος.
Σε βάρος των τριών συλληφθέντων σχηματίζεται δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης για λαθρεμπόριο και παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα και θα οδηγηθούν στην αρμόδια Εισαγγελία. Η ειδική δράση πραγματοποιήθηκε από την Ομάδα Παρεμπορίου του Ειδικού Επιχειρησιακού Σχεδίου Αστυνόμευσης Ευρύτερου Κέντρου της Αθήνας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, με τη συνδρομή Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες