Κρήτη: Ανατριχιάζουν οι περιγραφές των νεαρών αθλητών για τον προπονητή – Τα χαστούκια και οι σεξουαλικές κινήσεις – «Μας πατούσε τα πόδια για τιμωρία»

Προφυλακίστηκε ο προπονητής πολεμικών τεχνών στην Κρήτη ο οποίος έφτασε στα δικαστήρια με χειροπέδες στα χέρια και κουκούλα στο κεφάλι για να κρύψει τα χαρακτηριστικά του.

Αν και ο ίδιος αρνείται όλα αυτά για τα οποία κατηγορείται, τα επτά αγόρια και το ένα κορίτσι περιγράφουν καταστάσεις πανομοιότυπες που σοκάρουν, με χαστούκια κατά τη διάρκεια προπονήσεων, τον ίδιο να τους πατάει στα πόδια για τιμωρία όπως έλεγε όταν δεν έκαναν αυτά που τους ζητούσε και να προσπαθεί όπως τονίζουν να ικανοποιήσει με κάθε ευκαιρία τις αρρωστημένες του ορέξεις.

«Με θώπευε, αποκλείεται να ξεχάσω όσα έζησα»

Η 20χρονη μίλησε στην εκπομπή «Live News» τονίζοντας ότι βρήκε τη δύναμη να μιλήσει πέντε χρόνια μετά. Κάτι που όπως εξηγεί, δεν έχουν κάνει ακόμη, πολλά παιδιά, που υπέφεραν το ίδιο με εκείνη στα χέρια του.

«Μου έκανε διάφορες κινήσεις σεξουαλικού περιεχομένου χωρίς να κάνει κάτι το οποίο θα με πονούσε κατά κάποιο τρόπο. Με θώπευε, μου είπε χαρακτηριστικά μια κουβέντα η οποία ήταν πολύ σοκαριστική και αποκλείεται να το ξεχάσω στη ζωή μου, ποτέ…», κατήγγειλε η 20χρονη.

Ζητούσε από 7χρονο αθλητή του να τού κάνει μασάζ!

Ανάμεσα σε εκείνους που κατέθεσαν, είναι και ένας 16χρονος, σήμερα, πρώην αθλητής του, που μίλησε στους αστυνομικούς με αποστροφή για τον 46χρονο. Κατήγγειλε πως του ζητούσε να τού κάνει μασάζ, ενώ ο ίδιος ήταν μόλις 7 ετών.

Τα οχτώ παιδιά που τον κατήγγειλαν τόνισαν πως ήταν αδύνατον να βρουν τη δύναμη να μιλήσουν από την αρχή, στους γονείς τους. Όπως λένε οι μαθητές του 46χρονου, πολλές φορές οι παρενοχλήσεις γίνονταν ακόμα και κατά τη διάρκεια του μπάνιου.

Ο προπονητής κάνει λόγο για «σκευωρία που στήθηκε από ανταγωνιστές»

Ο 46χρονος προπονητής αρνείται τα πάντα. Μίλησε στο Live News για μια σκευωρία που στήθηκε, όπως αναφέρει από ανταγωνιστές του, για να τον εξοντώσουν επαγγελματικά, υποστηρίζοντας πως ουδέποτε παρενόχλησε κάποιο από τα παιδιά και ουδέποτε μπήκε σε σελίδες για βίντεο ερωτικού περιεχομένου.

«Οι αστυνομικοί ήρθαν, έλεγξαν τα κινητά μου, τα λάπτοπ, τα πάντα. Δεν έχω μπει ποτέ σε τέτοιες σελίδες. Είναι μία παλιά μου μαθήτρια που έφυγε δυσαρεστημένη από το γυμναστήριο, γιατί είχαμε οικονομικές ανταλλαγές, τις οποίες δεν είχε εξοφλήσει τους μήνες της και έφυγε δυσαρεστημένη από εμένα, γιατί της είπα να ξοφλήσει τους μήνες της και τα λοιπά, και τώρα βρίσκεται σε σύλλογο ανταγωνιστή μου», δήλωσε ο προπονητής στο MEGA.

Όπως είπε, τα παιδιά έγιναν πιόνια από ορισμένους που έστησαν με προσοχή το σχέδιο, χωρίς ο ίδιος να περιμένει, να γνωρίζει και να καταλάβει το παραμικρό.

Οι εξηγήσεις του 46χρονου όμως, έδειξαν να προκαλούν ακόμα μεγαλύτερη οργή στα οχτώ άτομα που τον κατήγγειλαν, δηλώνοντας αποφασισμένοι να μην αφήσουν την υπόθεση που το μεσημέρι έφτασε ενώπιον της δικαιοσύνης.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες