Πρωτοδικείο: Συζητούνται τα ασφαλιστικά μέτρα για να ταφεί στο Γαλατά ο Μίκης Θεοδωράκης

Κανονικά αναμένεται να διεξαχθεί σήμερα στο Πρωτοδικείο της Αθήνα η συζήτηση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων που έχει κατατεθεί ώστε να ικανοποιηθεί η τελευταία επιθυμία του σπουδαίο Έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη να ταφεί στο νεκροταφείο του Γαλατά Χανίων , όπου βρίσκεται ο τάφος των γονιών και του αδελφού του και όχι στο Βραχάτι Κορινθίας, όπως φέρεται να επιθυμούσε η κόρη του εκλιπόντος Μαργαρίτα Θεοδωράκη.
Παρά τη συμφωνία που φέρεται τελικά να επήλθε για την ταφή του Μίκη Θεοδωράκη στο Γαλατά Χανίων, η συζήτηση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά, δεδομένου ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη τοποθέτηση από την οικογένεια για την αποδοχή της τελευταίας επιθυμίας του εκλιπόντος.
Το πιθανότερο, ωστόσο, είναι ότι η σχετική διαδικασία, ενώπιον Πρωτοδικείου θα είναι τυπική, καθώς το δικαστήριο θα πρέπει να λάβει γνώση ότι έχει υπάρξει συμφωνία για την ταφή του σπουδαίου Έλληνα συνθέτη στο Γαλατά Χανίων. Εφόσον κατατεθεί γραπτή δήλωση ότι όλες οι πλευρές συμφωνούν ο σπουδαίος Έλληνας συνθέτης να ταφεί στο Γαλατά τότε η διαδικασία θα λήξει.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

161 Απαντήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες