Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή Αστυνομικών και πολιτών στη εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσαν Ενώσεις Αξιωματικών

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η συμμετοχή στη χθεσινή εθελοντική αιμοδοσία που συνδιοργάνωσαν η Ένωση Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας , η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κιλκίς , η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πέλλας, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής ταυτόχρονα σε όλους τους νομούς ανά την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Συνολικά συγκεντρώθηκαν πάνω από 350 φιάλες αίμα, δείγμα της ανιδιοτελούς προσφοράς των Αστυνομικών και των πολιτών προς τους συνανθρώπους μας.

Η ανακοίνωση για την εθελοντική αιμοδοσία

Πρωτοφανής ήταν η συμμετοχή Αστυνομικών και πολιτών στη χθεσινή εθελοντική αιμοδοσία που συνδιοργάνωσαν η Ένωση Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας , η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κιλκίς , η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πέλλας, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής ταυτόχρονα σε όλους τους νομούς ανά την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η αθρόα προσέλευση, αποτέλεσε δείγμα αποδοχής και αγκαλιάς, εκ μέρους του κόσμου, της συλλογικής προσπάθειας όλων των παραπάνω πρωτοβάθμιων συνδικαλιστικών σωματείων, για την επίτευξη του επιδιωκόμενου ιερού σκοπού.

Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καταφέρνοντας να συγκεντρωθούν περισσότερες από 350 φιάλες αίμα, δείγμα της ανιδιοτελούς προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας.

Οι Ενώσεις μας, εκφράζουν τις πιο θερμές τους ευχαριστίες προς όλους τους τοπικούς φορείς, με την επιφύλαξη για πραγματοποίηση νέων κοινών δράσεων στο εγγύς μέλλον, πάντοτε με γνώμονα το κοινό καλό.

Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε!

Η ισχύς εν τη ενώσει!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες