Πυροσβεστική: 3 συλλήψεις για πυρκαγιές σε Εύβοια και Ηλεία – Πρόστιμα στο Καρπενήσι

Δύο συλλήψεις ανδρών στην Εύβοια και ενός στην Ηλεία για εμπρησμό από αμέλεια προχώρησε η Πυροσβεστική, ενώ επέβαλε πρόστιμα σε δύο άνδρες για πυρκαγιές.

Ειδικότερα, συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Χαλκίδας, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε δάσος, στην Τ.Κ. Αγίου Αθανασίου του δήμου Διρφύων- Μεσσαπίων Ευβοίας.

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Αλιβερίου, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε γεωργική έκταση , στο δήμο Κύμης – Αλιβερίου Ευβοίας.

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αμαλιάδας, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε αγροτοδασική έκταση, στην περιοχή Λυμπερέικα  του Δήμου Ήλιδας. Για το περιστατικό επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης.

Για τα ανωτέρω περιστατικά ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Επιβλήθηκαν  διοικητικά πρόστιμα σε 2 άνδρες για πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε υπολείμματα κλαδεμάτων και ξηρά χόρτα εντός οικοπεδικών χώρων στην Τ.Κ. Μεγάλου Χωρίου του δήμου Καρπενησίου, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Καρπενησίου.

 

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Απόψεις
Κατηγορίες