Πυροσβεστική: Μία σύλληψη και πρόστιμα για πρόκληση πυρκαγιών σε Κρήτη και Σέρρες

Μία σύλληψη ενός άνδρα ως υπαίτιου πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε δασική έκταση στο Ρέθυμνο, διοικητικά πρόστιμα σε δύο άντρες σε Σέρρες και στο Ηράκλειο Κρήτης προχώρησε σήμερα Δευτέρα (10/10) η Πυροσβεστική.

Πρόστιμο σε άνδρα σε Σέρρες

Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε κατά την εκτέλεση θερμών εργασιών εντός οικοπεδικού χώρου επιχείρησης, στην Δ.Κ. Ροδόπολης του δήμου Σιντικής της Π.Ε. Σερρών, επιβλήθηκε σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας- Π.Υ. Σερρών.

Πρόστιμο σε άνδρα σε Ηράκλειο

Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε οικοπεδικό χώρο κατά την εκτέλεση θερμών εργασιών , επιβλήθηκε σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο στην περιοχή Κοκκίνι Χάνι του δήμου Χερσονήσου-Ηρακλείου Κρήτης, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ηρακλείου.

Μία σύλληψη στο Ρέθυμνο

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ρεθύμνου, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε δασική έκταση, στην Τ.Κ. Σωματά, του δήμου Ρεθύμνου.

Για το ανωτέρω περιστατικό ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

60 αγροτοδασικές πυρκαγιές τις τελευταίες 24 ώρες

Τις τελευταίες 24 ώρες εκδηλώθηκαν 60 αγροτοδασικές πυρκαγιές.

Οι περισσότερες αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο.

Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1579489827720134656

 

 

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες