Ράδιο Αρβύλα: Ο Κανάκης τελείωσε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο – Μετά τον σάλο με το «εκδικητικό πορνό»

Μετά τον σάλο που έχει προκληθεί έπειτα από αποκαλύψεις στο διαδίκτυο, που θέλουν πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου να αναρτά προσωπικές τους στιγμές σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου, ο Θεσσαλονικιός αποτελεί παρελθόν από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα».
Συγκεκριμένα, χρήστης που υποστηρίζει πως έλαβε τη συγκατάθεση της καταγγέλλουσας, κατηγορεί τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για «εκδικητικό πορνό». Με απλά λόγια, η γυναίκα υποστηρίζει πως ο παρουσιαστής ανέβασε τις προσωπικές της στιγμές σε ιστοσελίδα ανάλογου περιεχομένου για να την εκδικηθεί μετά τον χωρισμό τους.
Στην ίδια ανάρτηση, ο χρήστης υποστηρίζει πως τα βίντεο αυτά δεν μπορεί να αναρτήθηκαν από άλλον άνθρωπο, καθώς ο κ. Παναγιωτόπουλος ήταν ο μόνος που είχε στην κατοχή του το υλικό. Η ανάρτηση έκανε το hashtag του «Ράδιο Αρβύλα» πρώτο trend στο Twitter με τους χρήστες να ζητούν εξηγήσεις από τους συντελεστές της εκπομπής.
Βίντεο: Η δήλωση Κανάκη για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο
«Είμαστε πάρα, πάρα πολύ στενοχωρημένοι σήμερα τα έχουμε χαμένα. Να ζητήσω την κατανόηση όλων, είμαι σε σύγχυση. Δεν ξέρω ακριβώς πώς θα κυλήσει αυτό το πράγμα» είπε ο Αντώνης Κανάκης στην έναρξη της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα.
«Ο Στάθης ο Παναγιωτόπουλος δεν είναι κοντά μας και δεν θα είναι ποτέ ξανά» και πρόσθεσε πως έχει τεράστια λύπη για τον άνθρωπο με τον οποίο συνεργάζονταν όλα αυτά τα χρόνια.
«Θέλουμε να εκφράσουμε τη λύπη μας πρώτα απ’ όλα για την κοπέλα και γι’ αυτό που βίωσε», είπε ο παρουσιαστής και επανέλαβε πως ενημερώνουμε κι εσάς ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν θα είναι πλέον στο Ράδιο Αρβύλα.
Θέλουμε να εκφράσουμε τη λύπη μας πρώτα απ’ όλα για την κοπέλα και γι’ αυτό που βίωσε
Ο Αντώνης Κανάκης εξήγησε πως ο πρώην συνεργάτης της, αποφάσισε να δημοσιοποιήσει πορνογραφικό υλικό μιας κοπέλας που ήταν μαζί στο παρελθόν. Δεν έχει σημασία τι έγινε, σημασία έχει το ηθικό κομμάτι. «Ήμασταν σίγουροι ότι πρόκειται για τα γνωστά fake news του διαδικτύου» συνέχισε ο παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα. «Στην πορεία όμως διαπίστωσα ότι όντως υπάρχει αλήθεια» συνέχισε.
«Επικοινώνησα με τον Στάθη και του είπα ότι δεν μπορεί να είναι κομμάτι του Ράδιο Αρβύλα. Του είπα ότι μπορώ να πιστέψω ότι έκανε κάτι τέτοιο» συνέχισε ο Αντώνης Κανάκης που εξέφρασε θυμό, αλλά και λύπη για το περιστατικό. «Είμαστε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, λέμε ο ένας στον άλλον τι ζούμε. Δεν μπήκε στη διαδικασία να μας ενημερώσει για όλο αυτό το πράγμα» συνέχισε.
Δεν μας ενδιαφέρει τι θα αποφανθεί η δικαιοσύνη, για μας το θέμα πάνω απ’ όλα είναι ηθικό
«Δεν μας ενδιαφέρει τι θα αποφανθεί η δικαιοσύνη, για μας το θέμα πάνω απ’ όλα είναι ηθικό» είπε επίσης ο Αντώνης Κανάκης για την απόφασή του να σταματήσει τη συνεργασία με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.
Ο Χρήστος Κιούσσης σημείωσε από την πλευρά του πως σήμερα βρέθηκε στην παράξενη θέση να καλέσει την μεγάλη του κόρη (21 ετών) για να την ενημερώσει για το περιστατικό. «Δεν θέλω να περάσει από το μυαλό σου ότι μπορεί ο πατέρας σου να ήξερε κάτι τέτοιο και να μην έκανε κάτι γι’ αυτό» της είπε ο αρχισυντάκτης του «Ράδιο Αρβύλα».
Η σκληρή ανακοίνωση του ΑΝΤ1
Λίγα λεπτά αφότου ανακοινώθηκε η απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο ΑΝΤ1 έστειλε ανακοίνωση με την οποία καταδίκαζε όσα έγιναν γνωστά, ενώ στεκόταν στο πλευρό του Αντώνη Κανάκη και της υπόλοιπης εκπομπής για τη στάση τους.
«Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα» αναφέρει μεταξύ άλλων ο τηλεοπτικός σταθμός.
Η καταγγελία που σάρωσε το διαδίκτυο
«Ακολουθεί η καταγγελία μιας κοπέλας, που έπειτα από συζήτηση που είχαμε εδώ και αρκετές εβδομάδες και μετά από την συγκατάθεσή της μου ζήτησε να κοινοποιήσω την ιστορία.
Η κοπέλα έχει κινηθεί νομικά, ωστόσο επειδή δεν τη στηρίζει το οικογενειακό περιβάλλον και ο θύτης είναι δημόσιο πρόσωπο θέλει να παραμείνει ανώνυμη και θα το σεβαστούμε.
Η κοπέλα γνώρισε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα το καλοκαίρι του 2016 σε διακοπές της στην Αλόννησο που ο ίδιος έχει κατοικία και δραστηριοποιείται επαγγελματικά.
Ύστερα από μία τυχαία συνάντηση εκείνος την προσέγγισε ερωτικά με αποτέλεσμα να συνάψει σχέση μαζί του η οποία κράτησε για δύο χρόνια.
Έπειτα από το χωρισμό τους ένα φιλικό πρόσωπο ενημέρωσε την κοπέλα ότι σε πορνογραφικό σάιτ βρήκε ένα βίντεο με εκείνη. Έπειτα έψαξε σε αυτό και άλλα σάιτ παρόμοιο περιεχομένου με βάση το τίτλο του βίντεο και το usernname του χρήστη και ανακάλυψε ότι υπάρχουν 3 βίντεο δικά της με το συγκεκριμένο άτομο και πληθώρα φωτογραφιών (περίπου στις 300).
Το ένα βίντεο είχε πάνω από 99.300 προβολές!
Ήταν προφανές ότι τα κανάλια και όλο αυτό το υλικό έχει ανέβει από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο καθώς ήταν ο μόνος που το είχε στην κατοχή του.
Αμέσως έγινε μήνυση σχετικά. Και επίσης ενώ είχε καταθέσει μήνυση και εκείνος ήταν σε νέα σχέση ανέβασε και άλλο ένα βίντεο με την κοπέλα.
Αμέσως έγινε καταγγελία στην αστυνομία και κινήθηκε διαδικασία αυτοφώρου του οποίου απέφυγε τη σύλληψη καθώς την περίοδο εκείνη ήταν στην Αλόννησο. Μετά από αυτό και έχοντας γνώση της κατηγορίας εις βάρος του δεν κατέβασε κανένα από τα βίντεο. Όλο το υλικό κατέβηκε ύστερα από αίτημα της καταγγέλλουσας στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες. Επιπλέον σε ένα άλλο blog που είχε προγίλ συνέχιζε να ανεβάζει πορνογραφικό υλικό από άλλες γυναίκες το οποίο υπάρχει έως σήμερα.
Ύστερα από ένα χρόνο μετά τη μήνυση επικοινώνησε μαζί της εκμεταλλευόμενος την αγάπη της προς το πρόσωπό του, την άσχημη ψυχική κατάσταση στην οποία βρισκόταν ζητούσε να τον συγχωρέσει και να αποσύρει τη μήνυση εις βάρος του. Εκείνη αποφάσισε να του δώσει μια ευκαιρία και να τα βρουν εξωδικαστικά. Ο ίδιος μάλιστα προσποιούνταν ότι νοιάζεται και ότι θέλει να τη βοηθήσει να βρει δουλειά και ότι θα κάλυπτε τα δικαστικά της έξοδα. Μέχρι που της δήλωσε ότι θα ήθελε να την παντρευτεί! Εν τέλει σε μια δια ζώσης συνάντηση εκείνος είπε ότι θα παντρευτεί μια κοπέλα που γνώρισε πριν 15 ημέρες και δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της και ούτε να τα βρουν εξωδικαστικά σε μια υπόθεση που ήταν εκείνος κατηγορούμενος!
Τον περασμένο Σεπτέμβρη ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο δηλώνοντας ότι έκανε επέμβαση και δεν μπορούσε να μετακινηθεί πράγμα που δεν ήταν αλήθεια καθώς 3 μέρες πριν τη δίκη ταξίδεψε και κυκλοφορούσε δημόσια στο νησί με το μηχανάκι του.
Τώρα έχει οριστεί δικάσιμος για τον Φεβρουάριο του 2022 και το θύμα ευελπιστεί να βρει έστω και λίγη δικαίωση από τη δικαιοσύνη.
Αν και όλο αυτό την έχει καταστρέψει ψυχολογικά επηρεάζοντας διάφορους τομείς της ζωής και της καθημερινότητας της ενώ εδώ και 3 χρόνια ο δράσης προστατεύεται και συνεχίζει κανονική τη ζωή του».
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βίντεο ντοκουμέντο από τα Άνω Λιόσια: Η στιγμή που «γαζώνουν» το κατάστημα στη Λεωφόρο Φυλής!
Τραγωδία στο Αιγάλεω: Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 2 πεζούς, τους εγκατέλειψε – Τον ψάχνει η Αστυνομία
Μετάλλαξη Όμικρον: Πρώτος νεκρός στη Βρετανία – Το ανακοίνωσε ο Μπόρις Τζόνσον
Δολοφονία στη Γλυφάδα: Προφυλακίστηκε ο 51χρονος δράστης – «Λυπάμαι που δεν το έκανα νωρίτερα» δήλωσε
Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες