Ραγδαίες εξελίξεις στο βιασμό της 12χρονης στο Κολωνό: 2 νέοι μαστροποί στο κύκλωμα του Μίχου

Υστερα από τη σύλληψη του «Μιχάλη» που έκανε… πλάκα και υποστηρίζει πως δεν έχει καμία σχέση με όσα του καταλογίζουν, η ΕΛΑΣ έχει βάλει στο στόχαστρο άλλους δύο άνδρες που θεωρείται ότι είχαν συμμετοχή στο δίκτυο εκπόρνευσης της 12χρονης από το Κολωνό η οποία βιαζόταν από παιδόφιλους και είχε εξωθηθεί στην πορνεία από τον Μίχο. Ο διαβόητος «Μιχάλης» φέρεται να διατηρούσε ένα παράλληλο κύκλωμα μαστροπείας, εκμεταλλευόμενος και αυτός την ανήλικη μαθήτρια, με τον Ηλία Μίχο να μην είναι τελικά ο μόνος που εξέδιδε την κοπέλα στους παιδοβιαστές.

Σύμφωνα με την κυριακάτικη Realnews, το ένα από τα δύο πρόσωπα που ερευνώνται από τις Αρχές φέρεται να είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης του 57χρονου που συνελήφθη μόλις την περασμένη Τετάρτη και η δραστηριότητά του προκύπτει από την τελευταία κατάθεση που έδωσε το παιδί. Πρόκειται για άνθρωπο ο οποίος συνόδευε το παιδί στα ραντεβού που του είχε κλείσει ο «Μιχάλης» (σ.σ.: το πραγματικό του όνομα είναι άλλο και συγκεκριμένα Μανώλης), με σκοπό να εισπράττει κατευθείαν τα χρήματα από τα ραντεβού βιασμών, αποδίδοντας ωστόσο ένα ποσό και στον 53χρονο Ηλία Μίχο, με τον οποίο βέβαια είχε στενή συνεργασία.

Δεν τον έχει αναγνωρίσει ακόμα η 12χρονη

Ο άνθρωπος αυτός ακόμα δεν έχει αναγνωριστεί από το παιδί στις εκατοντάδες φωτογραφίες που του έχουν δείξει οι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων. Σύμφωνα με τις έρευνες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής, το πλέον πιθανό είναι πως ο άνθρωπος αυτός δεν είναι σεσημασμένος. Ωστόσο, βάσει των στοιχείων που υπάρχουν, φαίνεται να είναι έμπειρος σε ό,τι αφορά τις ενέργειες που σχετίζονται με τη μαστροπεία και πως ξέρει να καλύπτει τα ίχνη του.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται αυτό το πρόσωπο να έχει κατονομαστεί ήδη από τον αρχικό βιαστή και μαστροπό του παιδιού, τον Ηλία Μίχο, ο οποίος έκανε λόγο για έναν συγκεκριμένο άνδρα, ενώ είπε ότι γνωρίζει μόνο το μικρό του όνομα. Πρόκειται για έναν άνδρα που ο 53χρονος κατονόμασε ως «Γιώργο» και ήταν αυτός που πρώτος βίασε το παιδί, σύμφωνα πάντα με όσα έχει πει ο Μίχος.

Η επαφή

Το δεύτερο πρόσωπο που έχει μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών φέρεται να έχει επαφή μόνο με τον Μίχο, και μάλιστα διαδικτυακή, καθώς εκδηλώνει ενδιαφέρον να συμμετάσχει και αυτός στο κύκλωμα μαστροπείας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι ειδικοί των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. έχουν καταφέρει να ανασύρουν από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του Μίχου, από το «νέφος μνήμης», σβησμένες συνομιλίες του 53χρονου με άτομα από την ιστοσελίδα γνωριμιών, όπου ο ίδιος είχε αναρτήσει ερωτικές αγγελίες για τη 12χρονη μαθήτρια.

Σε μια από τις συνομιλίες με ένα πρόσωπο που χρησιμοποιεί ψευδώνυμο στο προφίλ του, ο Μίχος δέχεται πρόταση για την ανεύρεση παιδόφιλων που ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν για να βιάσουν την ανήλικη, την οποία παρουσίαζε ως 16χρονη. Επειτα από αυτή τη διαπίστωση, οι έρευνες πλέον κινούνται στην κατεύθυνση ταυτοποίησης της IP του ηλεκτρονικού μέσου που χρησιμοποιούσε ο δεύτερος άνδρας.

Παράλληλο δίκτυο

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η τελευταία κίνηση του 57χρονου «Μιχάλη» πριν από τη σύλληψή του ήταν να πετάξει στην θάλασσα τον φορητό του υπολογιστή, σε μια προσπάθεια ίσως να «προστατεύσει» το άρρωστο «πελατολόγιο» που είχε ήδη δημιουργήσει για τη 12χρονη και παράλληλα να «σβήσει» τα όποια ηλεκτρονικά στοιχεία αποδείκνυαν την εμπλοκή του. Ωστόσο, τα στοιχεία σε βάρος του «Μιχάλη» είναι συντριπτικά, κυρίως αυτά που έχουν προκύψει από τις καταθέσεις της 12χρονης, η οποία αποκαλύπτει απόλυτα τον ρόλο του.

Μάλιστα, ο «Μιχάλης», ο οποίος συνταξιούχος ναυτικός, κάτοικος Πειραιά, ήταν πολύ προσεκτικός σε όλες του τις κινήσεις, καθώς ποτέ δεν ήρθε σε επαφή διά ζώσης με το παιδί, παρά μόνο ηλεκτρονικά μέσω διαδικτυακών εφαρμογών επικοινωνίας και βιντεοκλήσεων. Από την πρώτη στιγμή που ο «Μιχάλης» προσέγγισε το παιδί, σαν έτοιμος από καιρό, ξεκίνησε να ζητά επιτακτικά να στέλνει και αυτός βιαστές στην ανήλικη μαθήτρια και στον Μίχο, ο οποίος άλλωστε διαχειριζόταν ολόκληρο το ανατριχιαστικό σκηνικό που ο ίδιος είχε στήσει.

Οι παιδοβιαστές του «Μιχάλη»

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές που ερευνούν ενδελεχώς την υπόθεση έχουν βάσιμες ενδείξεις πως τελικά ο άνθρωπος που αλίευε βιαστές για τη 12χρονη στον οίκο ανοχής όπου τη μετέφερε τακτικά ο Μίχος δεν είναι άλλος από τον «Μιχάλη». Ο ίδιος φαίνεται πως διατηρούσε επαφές με ένα μεγάλο δίκτυο παιδεραστών. Παράλληλα, σύμφωνα με την τέταρτη κατάθεση του παιδιού, ο «Μιχάλης» κατά καιρούς ζητούσε από τον Μίχο φωτογραφίες και βίντεο της 12χρονης, προκειμένου να τα πουλά σε «φίλους» του. Επίσης, φέρεται ως ο άνθρωπος που έκλεινε ακόμα και live streaming μεταδόσεις της 12χρονης σε γνωστούς του, που πλήρωναν μεγάλα ποσά για να δουν την ανήλικη μαθήτρια. Επειτα από όλα αυτά, οι έρευνες πλέον κινούνται με στόχο την αποκάλυψη ενός ευρύτερου κυκλώματος παιδικής μαστροπείας, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν και άλλα παιδιά θύματα συγκεκριμένων ανθρώπων, όπως αποκάλυψε πρόσφατα η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες