12.3 C
Athens
6.5 C
Thessaloniki
Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2025
More

    Ρέθυμνο: «Έχει μπει βόμβα στο σχολείο» – Το τηλεφώνημα που οδήγησε στη σύλληψη 17χρονων φαρσέρ

    «Έχει μπει βόμβα στο σχολείο», με αυτά τα λόγια ένας άγνωστος ενημέρωνε για την ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού στο 1ο ΕΠΑΛ Ρεθύμνου, προκαλώντας την κινητοποίηση της αστυνομίας.

    Άμεσα στο μετέβησαν στο χώρο, στην Ευάγγελου Δασκαλάκη αστυνομικοί που εκκένωσαν το λύκειο, ενώ στελέχη του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών ξεκίνησε έρευνες στους χώρους, με αρνητικό αποτέλεσμα.

    Όπως προέκυψε από την διερεύνηση της υπόθεσης, δυο 17χρονοι μαθητές έκαναν φάρσα, τηλεφωνώντας μάλιστα από το γραφείο του διευθυντή!

    Οι ανήλικοι συνελήφθησαν με την κατηγορία της διατάραξης λειτουργίας της υπηρεσίας και διασπορά ψευδών ειδήσεων, ενώ συνελήφθησαν και οι γονείς τους με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκων. Με προφορική εντολή εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ