Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (21/3) στο Ρέθυμνο.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, ένα αγροτικό όχημα συγκρούστηκε με ένα ΙΧ στις 9:00 περίπου το πρωί, στους Αρμένους Ρεθύμνου, στη διακλάδωση προς Αμπελάκι.
Από τη σύγκρουση, ο οδηγός του αγροτικού οχήματος, ένας άνδρας περίπου 60 ετών, εκτινάχτηκε από το όχημά του.
Ο άνδρας παρελήφθη από το ΕΚΑΒ χωρίς τις αισθήσεις του και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Στο ΙΧ επέβαινε ένας πατέρας με τα δύο παιδιά του. Οι ίδιοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους.
Κατά τις πρώτες εκτιμήσεις, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το Ι.Χ. που κινούνταν από Σπήλι προς Ρέθυμνο φέρεται να εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρούστηκε μετωπικά με το αγροτικό όχημα.
Η ΕΛ.ΑΣ διενεργεί προανάκριση για να διαπιστωθούν τα αίτια του δυστυχήματος.
