Ρουβίκωνας: Συγκέντρωση έξω από το σπίτι του προέδρου & διευθ. συμβούλου της ΔΕΗ Γιώργου Στάσση στην Εκάλη

Με ανακοίνωσή του ο Ρουβίκωνας ανακοίνωσε ότι πραγματοποίησε συγκέντρωση έξω από το σπίτι του προέδρου και διευθ. συμβούλου της ΔΕΗ Γιώργου Στάσση στην Εκάλη.

Ο λόγος της συγκέντρωσης ήταν διότι με την αύξηση του λογαριασμού της ΔΕΗ, ο Γιώργος Στάσσης φέρεται να απολαμβάνει πλέον τα πλούτη του με μισθό ύψους 360.000€ το χρόνο και μοίρασμα bonus ύψους 16 εκ. € στην αγέλη και στον εαυτό του αφότου κρίθηκε επικερδής η διαχείριση της υπερκοστολόγισης, σύμφωνα με τον Ρουβίκωνα.

Έπειτα αναφέρει ότι «Όλα αυτά συμβαίνουν ταυτόχρονα με τον μέσο καταναλωτή να βρίσκεται ένα λογαριασμό μακριά από το να χάσει την πρόσβαση στο ρεύμα και τη θέρμανση, ενώ αντικρίζουμε λογαριασμούς με ποσά έως και υπερδιπλάσια του μισθού.», ενώ κλείνει την ανακοίνωση του λέγοντας: «Δε χρειαζόμαστε σωτήρες, ούτε αριστεία, τα αναγκαία αγαθά δε θα τα κάνετε δουλεία».

H ανακοίνωση του Ρουβίκωνα

Τα golden boys της ΔΕΗ δεν είναι παρά η επανάληψη του ίδιου έργου που είδαμε να εκτυλίσσεται με τα golden boys του ΟΤΕ και του ΟΣΕ στο παρελθόν και της συνέχειας που ακολουθεί με τον ΕΦΚΑ.

Το κράτος βάζει τα δικά της παιδιά σε θέσεις ευθύνης με μισθούς που αγγίζουν τα πλούτη βασιλέων άλλων εποχών. Τα έξοδα εκτοξεύονται και ο οργανισμός με συνοπτικές διαδικασίες βαπτίζεται μη-βιώσιμος και μεταβιβάζεται στα συμφέροντα ιδιωτών, με το αζημίωτο και για όλους τους εμπλεκόμενους στη συνέχεια.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες