18 C
Athens
16.7 C
Thessaloniki
Σάββατο 3 Μαΐου 2025

Σακελλαροπούλου για πτώση αεροσκάφους στην Καλαμάτα: «Πενθούμε για έναν υπερασπιστή των ουρανών μας»

Όλη η Ελλάδα θρηνεί τον θάνατο του Επισμηναγού Επαμεινώνδα Κωστέα, χειριστή του αεροσκάφους Τ–2 το οποίο συνετρίβη σήμερα (27/12) στην Καλαμάτα, κατά τη διάρκεια άσκησης.

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος, ενώ, συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του Επισμηναγού απέστειλε και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Με αισθήματα βαθιάς θλίψης, πενθούμε για τον θάνατο ενός υπερασπιστή των ουρανών μας, του Επισμηναγού Επαμεινώνδα Κωστέα, έπειτα από πτώση εκπαιδευτικού αεροπλάνου της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ακόμη ενός ιπτάμενου που έχασε τη ζωή του σε ένα αδόκητο, τραγικό δυστύχημα εν ώρα καθήκοντος. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τους φίλους και συναδέλφους του. Η πατρίδα θρηνεί μαζί τους», επισημάνθηκε στο μήνυμα της κυρίας Προέδρου.




guest


0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ
ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΑΠΟΨΕΙΣ