ΣΕΦΕΑΑ για τις επιθέσεις με γκαζάκια: «Στηρίζουμε τη Δημοκρατία και τον Βασίλη Ντούμα»

Το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής (ΣΕΦΕΑΑ) εξέδωσε ανακοίνωση, με αφορμή τις επιθέσεις που έγιναν με γκαζάκια, με θέμα: «Στηρίζουμε τη Δημοκρατία και τον πρόεδρο του ΣΕΦΕΑΑ Βασίλη Ντούμα».
Αναλυτικά:
Η σημερινή ημέρα ξεκίνησε με την εγκληματική και άνανδρη πράξη τρομοκρατών στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει ο πρόεδρος του ΣΕΦΕΑΑ Βασίλη Ντούμα, Βάζοντας σε κίνδυνο κυρίως αθώους και ανυποψίαστους πολίτες που διέμεναν στην πολυκατοικία και τυχόν διερχόμενους, αποδεικνύοντας περίτρανα και για ακόμα μια φορά ότι η τρομοκρατία είναι “Τυφλή”.
Για πολλοστή φορά επιβεβαιώνεται το γεγονός ότι οι αστυνομικοί αποτελούν στόχο απέναντι σε κάθε ψυχοπαθή ψευτοιδεαλιστή τρομοκράτη. Η Δημοκρατία ενισχύεται με την ελεύθερη διακίνηση, έκφραση ιδεών και απόψεων ανεχόμενη αντίλογο και διαφωνίες, σε καμία όμως περίπτωση δεν βρίσκουν θέση βάρβαρες επιθέσεις υπανθρώπων-ανθρωποειδών.
Η απερίφραστη και έμπρακτη καταδίκη των τρομοκρατικών ενεργειών αποτελεί τον καλύτερο τρόπο απομόνωσης και ακρωτηριασμού κάθε έκνομης ακραίας φασιστικής ενέργειας.
Ως συνδικαλιστικός φορέας, εκπροσωπώντας αστυνομικούς της πρώτης γραμμής δηλώνουμε απερίφραστα προς κάθε κατεύθυνση ότι θα συνεχίσουμε να εκφραζόμαστε ελευθέρα και να διεκδικούμε ανεμπόδιστα.
Επίσης κάνουμε γνωστό εκδηλώνοντας παράλληλα την απεριόριστη και έμπρακτη συμπαράστασή μας, στον Πρόεδρο Βασίλη Ντούμα, πως θα τον πλαισιώσουμε και όλοι μαζί θα συνεχίσουμε το έργο που εδώ και πολλά χρόνια έχουμε αναλάβει να φέρουμε εις πέρας.
Για το Δ.Σ
-O- -O-
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΡΕΤΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες