ΣΕΦΕΑΑ για την επίθεση στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. στην Πανεπιστημιούπολη: «Γίναμε μάρτυρες δολοφονικής ενέδρας»

Το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής (ΣΕΦΕΑΑ) εξέδωσε ανακοίνωση για τη χθεσινή (12/1) επίθεση στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. στην Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγρράφου.

Η ανακοίνωση του ΣΕΦΕΑΑ

Το βράδυ της 12/01/2023 γίναμε για μια ακόμα φορά μάρτυρες δολοφονικής ενέδρας εις βάρος των συναδέλφων μας της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Το παρακράτος των αντιεξουσιαστών, το οποίο συνεχίζει να ενεργεί θρασύδειλα εναντίον κυρίως των αστυνομικών με σκοπό ακόμα και να τους σκοτώσει εκτόξευσε βόμβες μολότωφ σε βάρος ομάδας ΔΙ.ΑΣ. , τραυματίζοντας τον αλλαγάρχη της. Πρόκειται για μια ενέδρα η οποία στήθηκε δημιουργώντας αφορμή σε φθορές σε αστικού λεωφορείου της περιοχής και .

Τον συνάδελφο  επισκέφθηκε το Προεδρείο του Σωματείου αμέσως μετά τη διακομιδή του στο 401 ΓΣΝ, μίλησε μαζί του ώστε να πληροφορηθούμε από πρώτο χέρι για την πορεία της υγείας του και να του ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση, όπως επίσης μίλησε και με τη σύζυγο του θέτοντας το Σωματείο στη διάθεσή τους για οποιαδήποτε στήριξη  χρειαστεί.

Δεν κουραζόμαστε να επαναλαμβάνουμε σε όλους τους τόνους ότι η ποινική αντιμετώπιση όπως και η πολιτική συμπεριφορά μέρους του πολιτικού γίγνεσθαι δημιουργεί συνθήκες ασυλίας και αποθρασύνει επίδοξους δολοφόνους αστυνομικών.

Για το Δ.Σ

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

O ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΑΥΡΟΕΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες