«Σκοτεινή υπόθεση» χαρακτήρισε ο Ανδρουλάκης την απόπειρα παρακολούθησης του τηλεφώνου του

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης κατά την έξοδό του από δικαστικό μέγαρο της Λ. Αλεξάνδρας όπου κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, καθώς υπήρξε απόπειρα παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του, σε δήλωσή του χαρακτήρισε «σκοτεινή» την επίμαχη υπόθεση.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του κ. Ανδρουλάκη, το κινητό τηλέφωνό του βρισκόταν υπό παρακολούθηση από το λογισμικό «Πήγασος».

Μετά την κατάθεση της μηνυτήριας αναφοράς, ο κ. Ανδρουλάκης ενημέρωσε για το περιεχόμενο της, τον εισαγγελέα υπηρεσίας του Αρείου Πάγου αντεισαγγελέα Ιωάννη Μωραΐτακη.

Οι δηλώσεις του Νίκου Ανδρουλάκη από τον Άρειο Πάγο

Εξερχόμενος από τον Άρειο Πάγο ο κ. Ανδρουλάκης σε δήλωση, αναφέρθηκε σε «σκοτεινή υπόθεση» και επισήμανε ότι υπήρξε απόπειρα παγίδευσης του κινητού τηλεφώνου του με το παράνομο λογισμικό παρακολούθησης Predator.

Αναλυτικότερα, ο κ. Ανδρουλάκης δήλωσε:

«Σήμερα κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, διότι πριν από λίγες ημέρες ενημερώθηκα από την αρμόδια υπηρεσία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ότι έχει γίνει απόπειρα να παγιδευτεί το κινητό μου με το πρόγραμμα παρακολούθησης Predator.

Η αποκάλυψη ποιοι κρύβονται πίσω από τέτοιες νοσηρές πρακτικές και για ποιους ενεργούν δεν είναι ένα προσωπικό ζήτημα, είναι δημοκρατικό μου καθήκον. Σ’ όλη μου την πορεία έμαθα ν’ αγωνίζομαι στη διαφάνεια, στο φως, στο προσκήνιο, γιατί η διαφάνεια είναι ένα απαιτούμενο στοιχείο της ομαλής λειτουργίας του πολιτικού μας συστήματος. Γι’ αυτό, σ’ αυτήν τη σκοτεινή υπόθεση, δεν πρόκειται να συμβιβαστώ με μισόλογα και με υπεκφυγές».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες