Σοκ με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: Οι καταγγελίες εναντίον του, η αντίδραση των «Ράδιο Αρβύλα» και ο εφιάλτης της πρώην του

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έλεγε κρύα αστεία στην τηλεόραση και μία κοπέλα σκεφτόταν να βάλει τέλος στη ζωή της. Η λέξη σοκ ίσως είναι μικρή για να περιγράψει τον εφιάλτη που βίωσε η πρώην σύντροφος του παρουσιαστή. Εκείνη τον εμπιστεύτηκε και εκείνος την κακοποιούσε δημοσιεύοντας τις ερωτικές τους συνευρέσεις σε παράνομες ιστοσελίδες πορνό.
«Δεν είχα καταλάβει κάτι. Από τις πρώτες μας συνευρέσεις ήθελε να βιντεοσκοπούμε. Εγώ ήμουν και σε πιο μικρή ηλικία, λίγο άμαθη, δεν ήξερα πολλά από αυτά τα πράγματα. Απλά έκανα ό,τι μου έλεγε. Να πω την αλήθεια δεν ήταν και κάτι που μου άρεσε, αλλά το έκανα. Μάλιστα είχα και εμπιστοσύνη στο συγκεκριμένο άτομο λόγω του ονόματός του και της ηλικίας του. Με κάποιον άλλον μπορεί να μην το έκανα. Λόγω του ονόματος του θεωρούσα ότι δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι… Δεν θα ρίσκαρε από τη στιγμή που ήταν δημόσιο πρόσωπο και αυτό μου έδωσε μία άνεση να το κάνω, μια ασφάλεια», περιέγραψε το θύμα για τον εφιάλτη που έζησε στο πλευρό του μιλώντας το μησημέρι της Τρίτης (14/12) στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.
«Με είδε μία γνωστή μου, με αναγνώρισε και επειδή της είχα αναφέρει κιόλας ότι έχουμε τραβήξει κάποια βίντεο, κατάλαβα ότι είμαι εγώ, μου τα έστειλε, μπήκα να τα δω, και από ένα βίντεο μετά, ψάχνοντας τον τίτλο και το username, είδα ότι είχε σε τρία διαφορετικά site προφίλ, δηλαδή υπήρχαν αυτά τα βίντεο, μαζί με άλλα βίντεο και φωτογραφίες από άλλες κοπέλες. Επειδή είδα σήμερα ότι βγήκε στην τηλεόραση και είπε ότι ήταν μια στιγμή, ήταν κάτι που το έκανε για καιρό, είχε οκτώ χρόνια κανάλι. Και ήταν και πολλές άλλες κοπέλες, πολλές φωτογραφίες και ανάμεσα τους και τρία δικά μου βίντεο και περίπου τριακόσιες φωτογραφίες».
Η αντίδραση των «Ράδιο Αβρύλα»
Ξεκάθαρα υπό την επήρεια του σοκ, οι συντελεστές του Ράδιο Αρβύλα βγήκαν τελικά χθες στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1, παρόλο που υπήρχε έντονη φημολογία ότι κάτι τέτοιο δεν θα γινόταν και ξεκαθάρισαν ότι η εκπομπή θα συνεχιστεί κανονικά μετά τις γιορτές. Επί πενήντα λεπτά ο Αντώνης Κανάκης μιλούσε στο τηλεοπτικό κοινό χωρίς να αναφέρει το όνομα του πρώην συνεργάτη στου ούτε μία φορά. «Αυτός», «εκείνος» «ο».
«Η λέξη σοκ έχει αποκτήσει νέα διάσταση στις ζωές μας. Είναι πιο έντονο αυτή τη στιγμή. Νιώθουμε συγκλονιστικά εξοργισμένοι, προδομένοι, πληγωμένοι. Δεν θέλω να το ξεχειλώσουμε και να γίνουμε ένα κομμάτι από το μιντιακό και διαδικτυακό πανηγύρι. Επιθυμία μας είναι να πούμε κάποια πράγματα όχι γιατί ξεπεράσαμε το σοκ. Όταν συνειδητοποιείς ότι αυτή η ιστορία δεν είναι ψέμα ή φάρσα τα πράγματα είναι χειρότερα. Η ουσία αυτής της ιστορίας, δεν είναι αν θα συνεχιστεί το Ράδιο Αρβύλα. Το θέμα της ιστορίας είναι η κοπέλα. Σκεφτόμαστε αυτόματα να μπαίνουμε στη θέση της και το τι μπορεί να περνάει, πόσο τραγικό, ελεεινό και χυδαίο είναι αυτό το πράγμα, ένας βιασμός που έχει οδηγήσει ανθρώπους ακόμα και στο θάνατο. Επόμενη σκέψη μας είναι που κάνει κάθε γονιός, άμα αυτό το πράγμα συνέβαινε στο παιδί μου, στο κορίτσι μου. Αν συνέβαινε στο κορίτσι μου από έναν άνθρωπο που καθόταν 14 χρόνια δίπλα μου. Είναι εξωγήινο αυτό που ζούμε» είπε ο Αντώνης Κανάκης.
Ο Γιάννης Σερβετάς είπε: «Έχω την αίσθηση ότι όταν χάθηκε ο πατέρας μου, το αντιμετώπισα πιο εύκολα».
«Το ”Ράδιο Αρβύλα” εννοείται ότι θα συνεχίσει. Εννοείται αυτό. Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ και σε κανέναν άνθρωπο που έχει κάνει αυτά τα πράγματα, να θίξει αυτήν την εκπομπή και το ποιοι είμαστε και το τι κάνουμε και τι λέμε. Όμως επαναλαμβάνουμε ότι το θέμα δεν είναι το “Ράδιο Αρβύλα”. Είμαστε χάλια και σε κατάσταση σοκ. Ετσι κι αλλιώς δεν μπορούμε να κάνουμε εκπομπές αυτή τη στιγμή. Είχαμε προγραμματίσει να σταματήσουμε για τις γιορτές και θα επιστρέφαμε στις 10 Ιανουαρίου. Ελπίζουμε ότι ο χρόνος που θα μεσολαβήσει, θα είναι αρκετός για να έρθουμε και εμείς σε μία κανονικότητα» είπε ο γνωστός παρουσιαστής.
Πυρά Κανάκη σε Άδωνι Γεωργιάδη
Ο Αντώνης Κανάκης απάντησε φανερά ενοχλημένος στον Άδωνι Γεωργιάδη και έθεσε μία σειρά ερωτημάτων προς τον υπουργό με αφορμή βίντεο που κυκλοφόρησε στο Twitter αναφορικά με σχόλια που είχαν κάνει οι Ράδιο Αρβύλα για τη Λίνα Μενδώνη, η οποία είχε υποστηρίξει ότι δεν γνώριζε για τη δράση του Δημήτρη Λιγνάδη.
«Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Βγήκε ο Άδωνις Γεωργιάδης για να μας κάνει τον εξής συμψηφισμό: της κριτικής που είχαμε ασκήσει πριν από κάποια χρόνια στη Λίνα Μενδώνη για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Είχαμε διατυπώσει ότι ένας άνθρωπος σε μία τόσο σημαντική θέση να μην είχε ελεγχθεί και το γεγονός ότι γίνονται αυτοί οι συμψηφισμοί μεταξύ του υπουργού Πολιτισμού και μιας τηλεοπτικής εκπομπής. Και το γεγονός και μόνο ότι γίνονται αυτοί οι συμψηφισμοί και η εξίσωση, μεταξύ της υπουργού Πολιτισμού της χώρας και μιας σατιρικής εκπομπής, στο διαδίκτυο να το καταλάβω», ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης και πρόσθεσε: «Το ότι γίνονται αυτοί οι συμψηφισμοί από συγκεκριμένους δημοσιογράφους το καταλαβαίνω, δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από αυτούς. Το να πρέπει όμως να εξηγήσουμε εμείς στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης που είναι πολιτικό ον και του αρέσει η αρχαία Ελλάδα ότι το να συμψηφίσεις την πολιτική ηγεσία με μία τηλεοπτική σατιρική εκπομπή δεν θα το έκανε ούτε παιδάκι του δημοτικού. Ξεπερνάει τη σκέψη ποιοι είναι οι άνθρωποι που παίρνουν αποφάσεις για τη ζωή μου, λες που ζω. Το να εξηγήσουμε το ποιοι είναι οι κανόνες που διέπουν την πολιτική ευθιξία, το πολιτικό βάρος και την αξιολόγηση αυτών των ανθρώπων, ότι έχουν διαφορετικό βάρος, πραγματικά σηκώνουμε τα χέρια ψηλά», συνέχισε ο παρουσιαστής.
Αν πρέπει εμείς να εξηγήσουμε ότι εμείς δεν έχουμε θεσμικό ρόλο, δεν αποφασίζουμε για τις ζωές των άλλων, αν θέλει κάποιος μας παρακολουθεί, αν δεν θέλει όχι, η πολιτική ευθιξία λειτουργεί τελείως διαφορετικά στις ηγεσίες, πραγματικά δεν ξέρουμε τι να πούμε. Είχε βουίξει ο τόπος για τη φράση αυτού του ανθρώπου και η κυρία Μενδώνη δεν έκανε τίποτα και εμείς είμαστε εδώ. Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Ας μας απαντήσει ο κ. Γεωργιάδης αλλά όχι με εξυπνακίστικες απαντήσεις που δεν λένε τίποτα».
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σοκαριστική καταγγελία: Νηπιαγωγός συνελήφθη, φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά 4χρονο στις τουαλέτες (βίντεο)
Συγκλονίζει η πρώην κοπέλα του Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Μου μπήκαν σκέψεις να βάλω τέλος στη ζωή μου» (βίντεο)
Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Ο 56χρονος δολοφόνος είχε κλέψει την καραμπίνα από συγγενή του
Οικογενειακή επιχείρηση ναρκωτικών στα χέρια της Αστυνομίας – Αρχηγός της «φαμίλιας» η 67χρονη μητέρα (εικόνες)
Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες