15.9 C
Athens
12.6 C
Thessaloniki
Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025
More

    Σοκ στο Ηράκλειο: 39χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση μετά από πτώση από μπαλκόνι

    Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο «Βενιζέλειο» Νοσοκομείο ένας 39χρονος άνδρας, ο οποίος τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (27/6) βρέθηκε στο κενό μετά από πτώση από μπαλκόνι πολυκατοικίας στο Ηράκλειο κάτω υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

    Το περιστατικό, σύμφωνα με την ιστοσελίδα neakriti.gr, σημειώθηκε γύρω στις 6:00 το πρωί, προκαλώντας αναστάτωση στην περιοχή και άμεση κινητοποίηση των αρχών. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες πριν τον μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

    Οι γιατροί διαπίστωσαν πως ο εν λόγω άνδρας φέρει πολλαπλά κατάγματα και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ως πολυτραυματίας.

    Η Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου διεξάγει έρευνα για να εξακριβωθούν τα αίτια της πτώσης και να διαπιστωθεί αν πρόκειται για ατύχημα ή ενδεχόμενη απόπειρα αυτοκτονίας. Μέχρι αυτή την ώρα, δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία που να ρίχνουν φως στις συνθήκες του συμβάντος.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ