Σοκ από την απολογία του 22χρονου Πακιστανού: «Η Νικολέτα μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ, εκεί της έκανα κεφαλοκλείδωμα!»

Ο 22χρονος Πακιστανός περιέγραψε, στην απολογία του, το πώς έγινε η γνωριμία του με τη Νικολέτα και επιχείρησε να δικαιολογήσει την πράξη του λέγοντας  ότι όλα έγιναν κατά τη διάρκεια ενός τσακωμού όπου όπως ισχυρίστηκε είχε και θρησκευτικό υπόβαθρο.

Σύμφωνα με την περιγραφή, ζήτησε για ακόμα μία φορά από τη Νικολέτα να τον βοηθήσει με τα χαρτιά του. Όπως είπε σκέφτονταν να παντρευτούν και κάνουν τον γάμο Ιταλία.

Αλλά, προσέθεσε, ότι «μου ζήτησε να γίνω Χριστιανός και εκεί λογομαχήσαμε και η Νικολέτα μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ. Εκεί της έκανα κεφαλοκλείδωμα από πίσω για ελάχιστα δευτερόλεπτα και της έλεγα ”ζήτα συγγνώμη, ζήτα συγγνώμη”, μέχρι που είδα τα μάτια της κλειστά και να μην αντιδράει. Νόμιζα ότι λιποθύμησε για αυτό και της έριξε νερό και άναψα τον ανεμιστήρα. Την άφησα έτσι, μάζεψα τα πράγματα μου και έφυγα. Πήγα στη Θεσσαλονίκη για να μείνω μακριά της και την επόμενη ημέρα έμαθα από την τηλεόραση τι έγινε».

Κατά την απολογία του ο κατηγορούμενος ανέφερε επίσης, ότι «η Νικολέτα ήταν η αγάπη της ζωής μου, έχω μετανιώσει, δεν έχω συνέλθει ακόμα από το σοκ».

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες