Σοκαριστικές οι καταθέσεις των φίλων του Άλκη: Τον μαχαίρωναν, ούρλιαζε «βοήθεια, πονάω»

Σοκαριστικές είναι οι περιγραφές των δύο φίλων του Άλκη Καμπανού που δέχτηκαν επίθεση από την ομάδα των χούλιγκαν του ΠΑΟΚ, με τον κολλητό φίλο του Άλκη να πέφτει πάνω π στο σώμα του φίλου του για να τον προστατέψει από τις μαχαιριές που δεχόταν από τους δράστες.
«Έβαλα τα χέρια μου στο ύψος των πλευρών μου για να προστατευτώ και αυτός με το μαχαίρι άρχισε να με καρφώνει στα πόδια. Άκουσα τον Άλκη να ουρλιάζει: “Βοήθεια, δε μπορώ, πονάω”. Γύρισα είδα τον Άλκη πεσμένο στο πεζοδρόμιο και τέσσερα άτομα από πάνω να τον χτυπάνε. Εγώ προσπάθησα να πηδήξω από τα σκαλιά επάνω στον Άλκη για να τον σώσω από τα χτυπήματα προστατεύοντας τον με το σώμα μου αλλά με κράτησαν τρία άτομα και εκεί έφαγα μία ροπαλιά στο κεφάλι και κόντεψα να λιποθυμήσω. Τότε με κάρφωσε και πάλι αυτός με το μαχαίρι. Έπεσα από τα σκαλιά δίπλα στον Άλκη και αυτοί έφυγαν. Προσπάθησα να σηκώσω τον Άλκη. Κατάφερε για λίγο να σταθεί στα πόδια του αλλά μετά από δύο μέτρα ξαναέπεσε κάτω. Προσπαθούσα να του μιλήσω αλλά δεν επικοινωνούσε».
Ο δεύτερος φίλος του Άλκη κατέθεσε:
«Καθόμασταν στα σκαλάκια και συζητούσαμε για διάφορα θέματα κυρίως για την εξεταστική μας. Γύρω στις 00.30 είδα ξαφνικά μία ομάδα δέκα με δεκαπέντε ατόμων να έρχεται κοντά μας από την πλευρά της Νικολάου Πλαστήρα.
Εγώ όταν τους αντιλήφθηκα, ο πρώτος της ομάδας βρισκόταν σε απόσταση δύο μέτρων περίπου από εμένα. Ο πρώτος κρατούσε στα χέρια δρεπάνι. Η λαβή του θυμάμαι ότι ήταν μαύρη. Από πίσω του είδα ότι άλλο άτομο κρατούσε στα χέρια ένα μαχαίρι με ίσια λάμα μήκους 15 εκατοστών. Και ένα ακόμα άτομο που κρατούσε ρόπαλο καφέ πενήντα εκατοστών.
Ο πρώτος που σας είπα με το δρεπάνι γύρισε και μας ρώτησε τι ομάδα είστε. Εγώ κοκάλωσα όπως και οι φίλοι μου και δεν απαντήσαμε τίποτα. Αμέσως μετά όρμηξαν όλοι μαζί προς τα πάνω μας. Εμείς προσπαθήσαμε να τρέξουμε για να φύγουμε. Κάποιοι τα καταφέραμε αλλά κάποιοι δεν πρόλαβαν. Εγώ έτρεξα προς την αντίθετη πλευρά από αυτή που μας επιτέθηκαν.
Όπως γύρισα την πλάτη μου ένοιωσα ένα χτύπημα στον αριστερό γλουτό. Νόμιζα ότι έφαγα ροπαλιά. Έτρεξα προς τη διπλανή οικοδομή όπου είχε ένα κάγκελο πυλωτής. Πήδηξα πάνω από αυτό και μπήκα στην πυλωτή. Την ώρα που πήδηξα τα κάγκελα είδα ότι από την ομάδα που μας επιτέθηκαν περίπου έξι με εφτά άτομα ήταν στα σκαλάκια και χτυπούσαν τον Άγγελο και τον Άλκη.
Συγκεκριμένα είδα ότι εκείνη τη στιγμή περίπου τέσσερα άτομα χτυπούσαν ταυτόχρονα το Άλκη και δύο άτομα χτυπούσαν τον Άγγελο. Νομίζω ότι ανάμεσα στους τέσσερις που χτυπούσαν τον Άλκη, είδα και αυτόν με το δρεπάνι αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Επίσης είδα περίπου τρία με τέσσερα άτομα από την ομάδα αυτή να επιστρέφουν προς την οδό Πλαστήρα και να κατευθύνονται σε δύο αυτοκίνητα που είχαν σταματήσει ακριβώς από πάνω στη διασταύρωση. (…) Όταν τα αυτοκίνητα πλησίασαν στη διασταύρωση που βρισκόμουν γύρισα πλάτη και έφυγα. Τότε συνειδητοποίησα ότι έχω αίματα στον αριστερό γλουτό και κατάλαβα ότι το χτύπημα που ένοιωσα ήταν από το δρεπάνι που είδα και όχι από το ρόπαλο».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Μία Απάντηση

 1. And while, french massage and not violates practically any prohibitions, for the reason it's not about sexual contact.
  Systematically visiting the four hands massage for clients, you guarantee himself excellent sexual relaxation.
  The energy massage inSoho it today skill give away bliss. The Soapy massage – on the influence on clients is meant practically unlimited available opportunities actions on bodily, and consequently, and psychoemotional state of health friends.
  Dear gentlemen!
  Sensitive touch rasprekrasnoy girls will flow through your body, dipping in depth boundless the ocean pleasure. In the quiet slip, donating your skin kisses, prelestress envelops the warmth of one's body. You will be surprised at, which sea bliss today it is possible to feel fromnude massage in Midtown.

  Создаем блог на Blogger Интернет грамотность с Надеждой

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες