35.5 C
Athens
34.9 C
Thessaloniki
Τρίτη 18 Ιουνίου 2024
More

  Σπύρος Λεπίδας: «Η ηγεσία του ΠΡΟΠΟ κάνει παρεμβάσεις χωρίς να ακούει τους αστυνομικούς»


  Σοβαρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα στελέχη της ΔΙ.ΑΣ, η πρόθεση της ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (ΠΡΟΠΟ), να μετατρέψει την μάχιμη ομάδα της ΕΛ.ΑΣ σε… τροχονόμους.

  Σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του, το μέλος της Πανελλήνιας ομοσπονδίας αστυνομικών και ειδικών φρουρών και μέλος του Δ.Σ του ΣΕΦΕΑΑ, Σπύρος Λεπίδας «κατακεραυνώνει» την συγκεκριμένη απόφαση.


  Αναλυτικά η ανάρτηση:

  «Μετά από 2 μαραθώνιες εκλογικές αναμετρήσεις, προέκυψε σταθερή κυβέρνηση όπως αποφάσισε ο κυρίαρχος λαός. Φυσικά περιμένει, την υλοποίηση των προεκλογικων δεσμεύσεων της κυβέρνησης σε όλους τους τομείς, οικονομία, ασφάλεια κτλ. Αλλά.. στο κομμάτι της ασφάλειας και ενώ όλοι έχουν υψηλές προσδοκίες , ΦΑΙΝΕΤΑΙ να διαψεύδονται όλοι… πολίτες αλλά και αστυνομικοί. Με την ανάληψη των καθηκόντων, είδαμε την πολιτική ηγεσία ,να θέλει να παρέμβει σε νευραλγικα κομμάτια της μάχιμης αστυνόμευσης, αλλά χωρίς έστω, να ακούσει τους αστυνομικούς που την υπηρετούν χρόνια τώρα,χωρίς να τους λάβει υπόψιν,ούτε καν την ανώτερη φυσική ηγεσία που διοικεί την ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ.

  Η κατσαρόλα λοιπόν, μετά το ανακάτεμα με την κουτάλα,έβγαλε συνταγή αστυνόμευσης.

  ΔΙΑΣ για εγκληματικότητα


  ΔΙΑΣ για συνοδειες

  ΔΙΑΣ για να έρθει η ΕΛΑΣ κοντά στη κοινωνία και τη νεολαία

  ΔΙΑΣ για ενδοοικογενειακα

  ΔΙΑΣ τωρα και για κλησεις…

  ΔΙΑΣ για σταθερά

  ΔΙΑΣ για πορείες

  ΔΙΑΣ για μετρα και τα επεισόδια δείχνουν να μην έχουν τέλος…

  ΔΙΑΣ λοιπόν Διά πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν.

  Λες και δεν υπάρχουν άλλοι αστυνομικοί η άλλες υπηρεσίες.

  Εν έτη 2023 , η ηγεσία της αστυνομίας είναι αγκυλωμενη σε όρους όπως “μυστακες” και το “όλοι για ολα”

  Σε όλες τις χώρες του κόσμου, επικρατεί η εξειδίκευση, και το συγκεκριμένο αντικείμενο ανά υπηρεσία, ώστε ο αστυνομικος με την τριβή να γίνεται συνεχώς και καλύτερος. Δεν γίνεται να μην έγιναν μάθημα, όταν η ΔΙΑΣ έκοβε κλήσεις επί covid , δεν γίνεται να έχεις έναν πανοπλο αστυνομικό, πάνω σε 2 ρόδες, που η αποστολή του είναι η αποτροπή, και η άμεση ανταπόκριση στα δύσκολα περιστατικά λόγω της μοτοσυκλέτας και της εκπαίδευσης, εσύ να τον βάζεις να σου κόβει κλήση για ακάθαρτα ύδατα…

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.

  Λες και σε κάποιους(δεν μιλώ για πολιτική η φυσική ηγεσία, αλλά παράκεντρα που θέλουν να αποκομίσουν μικροσυνδικαλιστικα οφέλη), η ΔΙΑΣ να τους κάθεται σαν κόμπος στο λαιμό, και να θέλουν νήμα νήμα, να την αποδόμησουν. Αντί να εστιάζουμε στο επικίνδυνο, αντί να εστιάζουμε στο επίδομα που έτη τώρα ζητάμε για την ΑΔ και την ΔΙΑΣ ,που ειναι η υπηρεσία με την μεγαλύτερη προσφορά στην κοινωνία, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΝΕΚΡΟΥΣ , ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΙΣ ΕΛ.ΑΣ ,αλλά ταυτόχρονα και με τις μεγαλύτερες επιτυχίες, ασχολούμαστε με το αν η ΔΙΑΣ θα κόβει κλήσεις για να εξυπηρετήσουν κάποιοι δικά τους συμφέροντα.

  ΠΡΕΠΕΙ Η Α.Δ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ.

  Δεν είναι δυνατόν όλες οι υπηρεσίες τις ΕΛ.ΑΣ να πριμοδοτουνται και η ΔΙ.ΑΣ όχι.

  ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ.

  ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

  Η ΔΙΑΣ λοιπόν, θα γίνει κόμπος και θα κάνει την δουλειά που κάνει ο κόμπος.

  Αν θέλουν να δουν την ΔΙΑΣ που απαριθμεί 2000 άτομα, να είναι στον δρόμο και εκτός υπηρεσίας …

  challenge accepted…

  loading…».  ΣΧΕΤΙΚΑ
  ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

  ΑΠΟΨΕΙΣ