Στα χέρια της Αστυνομίας οι κακοποιοί που βίασαν και λήστεψαν ηλικιωμένη το Πάσχα στην Ηλεία!

Στα χέρια της ΕΛΑΣ έπεσαν οι αδίστακτοι κακοποιοί που το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, λήστεψαν και βίασαν διαδοχικά μια 65χρονη γυναίκα, μέσα στο σπίτι της στην Ηλεία.
Δράστες ήταν δύο άτομα ελληνικής υπηκοότητας που συνελήφθησαν σε Ζαχάρω και Μικρομάνη Μεσσηνίας το πρωί της Δευτέρας, αντίστοιχα.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας, του βιασμού, της κλοπής και της παράβασης του νόμου για τα όπλα. Οι αδίστακτοι δράστες εξετάστηκαν στην υποδιεύθυνση ασφάλειας Πύργου και παραδέχτηκαν τις πράξεις τους.
Στις 19 Απριλίου οι δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, μπήκαν στο σπίτι της ηλικιωμένης, την κακοποίησαν και της αφαίρεσαν 200 ευρώ, κοσμήματα αξίας 300 ευρώ, καθώς και την τραπεζική της κάρτα, ενώ της απέσπασαν με απειλές και τον αριθμό PIN της τραπεζικής της κάρτας.
Στη συνέχεια ένας από τους δράστες μετέβη με αυτοκίνητο της παθούσας σε τοπικό ΑΤΜ, όπου αποπειράθηκε να κάνει ανάληψη χρημάτων με την κάρτα της, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, λόγω μη διαθέσιμου υπολοίπου. Ο ίδιος δράστης την 21-4-2020, στο Επιτάλιο Ηλείας, αφαίρεσε σταθμευμένη μοτοσικλέτα, την οποία χρησιμοποίησε για να διαφύγει στην Μικρομάνη Μεσσηνίας.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες