Στη Μονάδα Αλτσχάιμερ Βόλου δόθηκαν τα έσοδα του bazaar της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας

Χθες Μεγάλη Τετάρτη το πρωί, στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ  του προέδρου  της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτσχάιμερ & Συγγενών Διαταραχών Βόλου κ. Νικολάου Βενέτη, ο οποίος συνοδευόταν από επαγγελματίες υγείας και ωφελούμενους του Κέντρου Ημέρας, με μέλη της Τοπικής Διοίκησης Μαγνησίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας, για την αποδοχή οικονομικής δωρεάς, η οποία προήλθε από το bazaar που πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση και παραδόθηκε στην Ε.Ε.Ν.Α.Σ.Δ. Βόλου, με τις πιο θερμές ευχές για την Ανάσταση.

Παραβρέθηκαν ο πρόεδρος κ. Στέφανος Καρκάλης, ο α΄ αντιπρόεδρος κ. Κων.νος Κοίλιας και η ταμίας κ. Δέσποινα Κάλλιαρη εκ μέρους της Τοπικής Διοίκησης Μαγνησίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, ο πρόεδρος κ. Ανάργυρος Διχτάς και ο γραμματέας  κ. Κων.νος Ευθυμίου εκ μέρους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας, ο αστυνομικός διευθυντής, ταξίαρχος κ. Μιλτιάδης Αλεξάκης, ο αστυνομικός Α υποδιευθυντής κ. Γεώργιος Ντιζές εκ μέρους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας και ο διοικητής του Α.Τ. Βόλου, αστυνόμος Α, κ. Βασίλειος Μπαλατσούκας.

 

Το Δ.Σ. της Ε.Ε.Ν.Α.Σ.Δ. Βόλου, οι ωφελούμενοι και οι εργαζόμενοι εκφράζουν και δημόσια , ευχαριστώ στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, γι’ αυτή την ευγενική προσφορά, η οποία αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση του κοινωνικού  έργου της Μονάδας Αλτσχάιμερ.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες