Στην Ολλανδία ο Μηταράκης για το Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κομμάτος – Διμερής συνάντηση με τον Ολλανδό Υπουργό Μετανάστευσης

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, μεταβαίνει αύριο Τρίτη (31/05) στην Χάγη της Ολλανδίας, προκειμένου να πραγματοποιήσει διμερείς συνομιλίες με τον Ολλανδό ομόλογο του,Eric Van der Burg.

Έπειτα ο κύριος Μηταράκης, θα συμμετέχει στις διαδικασίες του Συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που θα λάβει χώρα στο Ρότερνταμ.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός θα λάβει μέρος, ως κεντρικός ομιλητής, σε συζήτηση με θέμα ‘’Helping Ukranian refugees – The road ahead’’.

Στο πάνελ θα συμμετέχουν, επίσης, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Μαργαρίτης Σχοινάς και η Πρόεδρος της Μολδαβίας, κα. Maia Sandu.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ