Search
Close this search box.

Συγκλονιστική καταγγελία: «Γνωστός δικηγόρος με βίαζε στα 14 μου – Ανέβασε γυμνές φωτογραφίες μου στο ίντερνετ» (βίντεο)

Η Αρετή 22 ετών σήμερα είναι μία από τις κοπέλες που έχει βρει τη δύναμη να καταγγείλει με το όνομά της και το πρόσωπό της την αποπλάνησή της και την κατ’ εξακολούθηση κακοποίησή της το 2014- προτού ακόμα κλείσει τα 15 από γνωστό δικηγόρο της Αθήνας ο οποίος ήταν 56 χρονών τότε και την είχε προσεγγίσει έχοντας ερωτική σχέση με μία θεία της.
Τόσα χρόνια μετά, αν και έχει ολοκληρωθεί η ανάκριση, ο δικηγόρος έχει παραπεμφθεί σε δίκη για κακούργημα, για ασελγείς πράξεις σε ανήλικο, δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί η δίκη.
H Αρετή για όσα έζησε από τον δικηγόρο
Αναλυτικά όσα είπε στο Open
«Στο σκοτεινό ίντερνετ μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές φωτογραφίες μου χωρίς πρόσωπο, τις οποίες έχει ποστάρει ο βιαστής μου. Δεν ξέρω αν είναι revenge porn, νομίζω ότι δεν είναι. Σημασία έχει ότι αυτό το πράγμα δεν είναι απλώς κατακριτέο, είναι εγκληματικό. Και το έγκλημα δεν το έχουμε κάνει εμείς. Είτε τις φωτογραφίες τις στείλαμε με τη θέλησή μας, είτε τις στείλαμε επειδή μάς εκβίασαν, όπως στη δική μου περίπτωση, μπορούν να χαθούν από το σκοτεινό ίντερνετ. Μην φοβάστε, μιλήστε. Εγώ απευθύνθηκα στο ευρωπαϊκό δίκτυο κατά της βίας και, μέχρι σήμερα, νόμιζα ότι αυτός που με στήριζε περισσότερο είναι η οικογένειά μου. Τελικά είναι πάρα πολύ μεγάλη υπόθεση να βρίσκεις μία αγκαλιά από ανθρώπους που δεν σε ξέρουν και είναι εκεί για να σ’ ακούσουν γιατί πιστεύουν ότι το έγκλημα δεν το έχεις κάνει εσύ», ανέφερε η ίδια.
Ο δικηγόρος κατηγορείται, ακόμα, ότι διακινούσε γυμνές φωτογραφίες της κοπέλας στο διαδίκτυο. Σε βάρος του υπάρχουν ακόμα δύο μηνύσεις για ασέλγεια εις βάρος δύο κοριτσιών 12 και 14 ετών, στην Άνδρο, για τις οποίες πράξεις, σύμφωνα με πληροφορίες, επίσης πρόκειται να δικαστεί τον Μάιο. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και λέει ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της καταγγέλλουσας.
«Τον γνώρισα από τα 12 μου έτη. Μάς έφερε κοντά η θεία μου και κάπως μεθοδευμένα άρχισε να με φλερτάρει. Φυσικά εγώ ως παιδί αυτό δεν το αντιλαμβανόμουν, μέχρι που φτάσαμε στα 14 μου, όταν με κακοποίησε για πρώτη φορά σεξουαλικά. Εγώ επειδή φοβόμουν δεν μίλησα στους γονείς μου αμέσως, φοβήθηκα πάρα πολύ, επειδή εμπλεκόταν και η θεία μου φοβήθηκα τις αντιδράσεις της οικογένειας.
Παρόλα αυτά αυτός συνέχισε να είναι σε επικοινωνία μαζί μου, καθημερινά κι εκμεταλλευόμενος καταστάσεις», είπε η Αρετή στον Άκη Παυλόπουλο και την Ευλαμπία Ρέβη για τις συνθήκες υπό τις οποίες γνωρίστηκε με τον δικηγόρο. «Γνωρίζοντας τα οικογενειακά μου, ως φίλος της θείας μου, προσπάθησε να εκμεταλλευτεί καταστάσεις και να έρθει κοντά μου, με έπεισε ότι δεν με αγαπάει κανείς από την οικογένειά μου, με έστρεψε ενάντια στην οικογένειά μου, με έπεισε ότι μόνο αυτός με αγαπάει και με νοιάζεται και έτσι με ανάγκαζε, – μού έλεγε ότι οφείλω – να τού στέλνω γυμνές φωτογραφίες μου, έστελνε και εκείνος σε μένα. Ήθελε να είναι το δώρο μου προς αυτόν για την ψυχολογική στήριξη που μού παρείχε και, με τον ίδιο τρόπο, με έπεισε στα 15 μου πια, να συνευρεθούμε ερωτικά. Μετά την ερωτική συνεύρεση η πίεση έγινε ακόμα χειρότερη, μού ζητούσε να συνευρεθώ ερωτικά μαζί του και με άλλες γυναίκες – με την θεία μου, τη γυναίκα του, τις φίλες μου-. Κάπου εκεί εγώ άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι δεν μπορεί να είναι αλήθεια η αγάπη για την οποία μιλούσε, και με μία αφορμή, μίλησα στη μητέρα μου και την άλλη μέρα κιόλας, και με τον πάτερα μου, πήγαμε και καταθέσαμε στην αστυνομία».
«Το 2017 έμαθα για τις φωτογραφίες μου στο διαδίκτυο»
«Για πρώτη φορά για τις φωτογραφίες μου στο διαδίκτυο έμαθα το 2017 γιατί οι φωτογραφίες στάλθηκαν στη θεία μου και, στη συνέχεια, και στον πατέρα μου. Δεν ξέρω αν μπορούμε ακριβώς να μιλήσουμε για εκβιασμό. Το θέμα είναι ότι αυτές οι φωτογραφίες διέρρευσαν. Έκτοτε με εντοπίζει στο διαδίκτυο πάρα πολύς κόσμος με ανώνυμα προφίλ και μού στέλνουν φωτογραφίες μου και εκεί με εκβιάζουν, μού λένε ότι αν δεν απαντήσω στα μηνύματά τους ή αν δεν στείλω κι άλλες φωτογραφίες θα μοιραστούν αυτές τις φωτογραφίες με φίλους μου -πράγμα που έχουν κάνει», ανέφερε η Αρετή για τις γυμνές της φωτογραφίες που διακινούνται στο dark web. «Νομίζω ότι αυτός άρχισε να ανεβάζει τις φωτογραφίες μου το 2017, όταν ξεκίνησε αυτή η ιστορία,. Έχω πάει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πάρα πολλές φορές για να καταγγείλω αυτά τα ανώνυμα προφίλ τα οποία με εκβιάζουν. Είναι αφόρητο, δεν αξίζει σε καμία μας αυτό το πράγμα. Δεν ευθυνόμαστε εμείς για αυτή την κατάσταση, η πράξη είναι εγκληματική, και θέλουμε να πάρουμε πίσω την κλεμμένη μας εφηβεία, τη ζωή που μας αξίζει και να ζήσουμε κανονικά», υπογράμμισε.
Πώς την έπεισε ο 56χρονος δικηγόρος να τού στέλνει τις φωτογραφίες της; «Επρόκειτο για πλάγια πίεση, για χειριστικότητα. Με έκανε να πιστεύω ότι τού οφείλω να κάνω αυτά που μού ζητάει. Ήθελε να με κάνει σεξουαλικό έρμαιο. Που θα το χειριζόταν όπως αυτός θέλει για να ικανοποιεί τις δικές του σεξουαλικές ανάγκες. Με συνεχόμενα μηνύματα, πολύωρα τηλεφωνήματα στα οποία έλεγε πόσο ερωτευμένος είναι μαζί μου, Γινόταν όλο πάρα πολύ μεθοδευμένα, ήξερε ακριβώς τι πρέπει να κάνει».
Ο κατηγορούμενος, που 7 χρόνια μετά δεν έχει ακόμα δικαστεί για τις πράξεις του, άρχισε να διαρρέει τις φωτογραφίες ως έναν τρόπο πίεσης για να αποσύρει η Αρετή την αγωγή. «Κάθε φορά πριν από κάποια δίκη διαρρέουν φωτογραφίες μου στο ίντερνετ», λέει η ίδια.
Δικαιούμαστε όλες να ζήσουμε κανονικά – Κουράστηκα να φοβάμαι
Πώς βρήκε τη δύναμη να καταγγείλει τον δικηγόρο; «Είναι πάρα πολύ δύσκολο να ζεις με αυτό. Είχα πολύ μεγάλη στήριξη και από ψυχολόγους και από ψυχιάτρους και από την οικογένειά μου και από φίλους και από την αδερφή μου. Από ένα σημείο και μετά, μαθαίνεις να ζεις με αυτό, να αποκόβεσαι συναισθηματικά από αυτό για να μπορέσεις να το αντιμετωπίσεις. Και να ζήσεις κανονικά. Και δικαιούμαστε όλες να ζήσουμε κανονικά».
Τέλος η Αρετή ανέφερε ότι, ένας ακόμα λόγος που αποφάσισε να προχωρήσει επώνυμα με την καταγγελία είναι γιατί δεν θέλει πια να ζει μες στο φόβο. «Κουράστηκα πολύ και θέλω να συνεχίσω τη ζωή μου όπως αρμόζει σε μία 22χρονη κοπέλα, έχασα τη φοιτητική μου ζωή, δυσκολεύτηκα πάρα πολύ για να ανταπεξέλθω στη σχολή μου Θέλω τώρα πια που μπαίνω στον εργασιακό τομέα, να είμαι ένας κανονικός .άνθρωπος που δεν φοβάται τίποτα. Κουράστηκα να φοβάμαι», τόνισε.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πρώην σύντροφος Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Ήθελε να κάνουμε τα ακραία που έβλεπε στις πορνοταινίες – Είχε υλικό πάνω από 50 γυναίκες» (βίντεο)
Αποκάλυψη «L&O»: Πλήρωναν τοξικομανείς να εμβολιαστούν για λογαριασμό τους – Ένας εξαρτημένος έλαβε τουλάχιστον 16 δόσεις
Παναγιώτης Κουρουμπλής: Το πλούσιο παρασκήνιο της διαγραφής του μετά τη δήλωση για «δολοφόνους»
Υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου: Με καταθέσεις αστυνομικών συνεχίζεται σήμερα η δίκη
Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες