Συνάντηση Αρχηγού της ΕΛΑΣ με τον Ευρωπαίο Εισαγγελέα Ζημιανίτη και τον Ευρωπαίο Εντεταλμένο Εισαγγελέα Ορνεράκη

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, συναντήθηκε σήμερα, Δευτέρα (21/02) με τον Ευρωπαίο Εισαγγελέα κ. Δημήτριο Ζημιανίτη και τον Ευρωπαίο Εντεταλμένο Εισαγγελέα κ. Νικόλαο Ορνεράκη.
Στο πλαίσιο της συνάντησης, οι δυο πλευρές είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, ενώ ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον Ευρωπαίο Εισαγγελέα για τον τρόπο λειτουργίας και τις αρμοδιότητες της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας.
Ο Ευρωπαίος Εισαγγελέας από την πλευρά του εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την μέχρι σήμερα αγαστή συνεργασία, μεταξύ της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας και της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και για τη συνέχιση αυτής με απώτερο σκοπό την καταπολέμηση της απάτης σε βάρος των οικονομικών συμφερόντων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στη συνάντηση συμμετείχαν από την Ελληνική Αστυνομία, ο Προϊστάμενος Κλάδου Ασφάλειας, Υποστράτηγος Γεώργιος Καστάνης και ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Διεύθυνσης Δημόσιας Ασφάλειας, Αστυνομικός Διευθυντής Διογένης Σαρρής.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες